Navigasyonlu megane 3 e geri görüş kamerasi takilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alimahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim kolay gelsin benim orjinal navigasyon sistemim mevcut aracım 2013 Model Megan 3, piyasadan kamerayı temin ettik. arkada giriş yerine de taktık acaba senin bahsettiğin bu bu güncellemeyi nereden temin edebiliriz çaresiz kaldım bir bilgi verirsen çok ama çok sevinirim
konuyu çözerseniz lütfen konu açın. Bizde bekliyoruz :)

İçimden bir ses bu orijinal Renault navigasyonlarda geri görüş kamerası ve video oynatma işini kökten çözen kişinin kesin köşeyi döneceğini söylüyor. Hele bir de TV olayı, aman, aman tadından yenmez. Girişimci elektronikçilere önemle duyurulur. :)

merhaba arkadaşlar benim sorunum 2010 megan3 aracıma navigasyon taktırmak istiyorum fakat üzerinde orjinal navigasyon olduğu için yenisi uyum sağlamaz diyorlar servise sordum onlarda yeterli bilgi veremediler bir iki navigasyon takan yerlera gittim onlarda yapamadı hatta bir tanesı yeni cihazı taktı çalışmayınca geri söktü yazılımsal olarak uyumsuz dedi bu konuyu bilen varsa yardım etsin arabanın üzerindeki navigasyon kırıldı bozuldu ne yapacağız öylece kalacakmı mantık almıyor neticede soketleri birleştiriyorlar yardıma ihtiyacım var bilenler aydınlatsın

Navigasyon takilir neden takilmasin ? Siz farkli bir islemmi yaptiniz tam anlamadim ? Teyp degisiyor sonucta. Uymayan ne ?

bu ürünü modülü nereden temin edebiliriz bilginiz varmıdır

Kardeşim benim arkadaş aksaraya gitti otocuların oraya ordan buldu ne kadara ama unuttum baya oldu sonra bostancı sanayınde taktırdı 10 numara oldu ama ucretını hatırlamıyorum yalan solemek ıstemem olmadı e-bay dan bakabilirsin kolay gelsin.
arkadaşın bostancı sanayide gittiği ustanın ismi yada numarası varmıdır

kamera taktıran var mı bende tomtom navigasyon var kamera taktırmak istiyorum

Yurtdışında megane3 üne geri görüş taktıranlar var. Zamanında ben çok araştırdım. Araya koyduğu parça ebayda 200dolar. işçilik 100 lira olsa 820tl yapar. Ve sistemi cracklemeniz lazım. Eger servis bir güncelleme yaparsa yine eskiye döner dokundurmamanız lazım. Sonuç olarak ben ne yaptım? Gittim caddence android multimedya aldım içinde hepsi var. Tv, geri görüş, çift usb,android taban olduğu ıcın tlefondakı gıbı herseyı yukleyebılıyorum. İgo navigasyonu var gayet güzel. Araç giderken film klip izleyebiliyorum. Bana 1300e patladı ama takside bölünce 130lira zorlamıyor.

anladım teşekkür ederim peki bunu yüklerken aracın kendi orijinal joystick kullanabiliyor musun hangi marka model multi medya aldınız

Yurtdışında megane3 üne geri görüş taktıranlar var. Zamanında ben çok araştırdım. Araya koyduğu parça ebayda 200dolar. işçilik 100 lira olsa 820tl yapar. Ve sistemi cracklemeniz lazım. Eger servis bir güncelleme yaparsa yine eskiye döner dokundurmamanız lazım. Sonuç olarak ben ne yaptım? Gittim caddence android multimedya aldım içinde hepsi var. Tv, geri görüş, çift usb,android taban olduğu ıcın tlefondakı gıbı herseyı yukleyebılıyorum. İgo navigasyonu var gayet güzel. Araç giderken film klip izleyebiliyorum. Bana 1300e patladı ama takside bölünce 130lira zorlamıyor.
nerden aldınız hocam montaj nerde yaptırdınız?tam olarak marka model nedir? teşekkurler

Geri