>>> NAMISTAIN (MASLAK) - ŞAKİR USTA , Alçaltma olayını sordum da ...

benim okuldan bi arkadaşım astra gtc sini yaptırdı nam da yarın detaylı sorarım memnunmu değilmi diye

eywallah detaylı sorarsan sevinirim amortisör olayı diil de yay olayı önemli ... :eyv

taman sordugum zaman ben senı ararım bilgilendiririm :eyv

Oldu mu Serhan ?? olmadı ki ... onun yerine xenon taktırdım işte o gün ... Benim araç biraz cins amortisör tablaları daha genişmiş olmamış mış mış ... :D
Enteresan Nasıl Oluyor O Öyle Bunlar Modifiyeye Karşı Diyim Ben

tamam ikinizde sorun bari :D :D

ankara ekibi olarak; ayberk, ben, murat (bambam), mert olmak üzere 4'ümüzün de amortisörleri ankara namda yapıldı. herkes gayet memnun aracından, hiç bir sıkıntı yok..

En sonunda Namistaine demek
Sende haklısın yay yok arabana uygun
Sana verilen fiyat bence orjinal ekipmanların kullanılarak yapılan şeyler olcak
1-Yaylarını presliycekler
2-Tablalar kurtarmıyorsa tablaları aşşagı alıcaklar

Bunlar hep aracının orjinal ekipmanına müdahale ile olcak

En kafa rahatı Halil emmi valla
Yayı çaktık selamı kestik
Seninki büyük şansızlık oldu

Halil abi ben 5 lik h&r takmıştım benzinli yayını gidip dizele taktım 10 gün dayandım araba temde bile kafa sallıyordu nerdeyse sonra fk coilover alıcaktım fk kullananlar amortisördeki sesten dolayı memnun değildi getiren arkadaşla konuştum fk getirmiyorum artık ta-technix diye ona muadil bi ürün getiriyorum dedi ondan aldım şuan coiloverlardan memnunum dün basıklıktan sıkıldım 4 cm kaldırdım arabayı coilover güzel bişey :D

ankara ekibi olarak; ayberk, ben, murat (bambam), mert olmak üzere 4'ümüzün de amortisörleri ankara namda yapıldı. herkes gayet memnun aracından, hiç bir sıkıntı yok..

konu amortisör değil Semih ... yayların preslenmesiii :eyv

Geri