bende oraya gidicem. gostermelik emniyet kemeri taksam diye düşünüyorum bende orta kısma hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hehe yerler mi acaba şaka bi yana baştan düzeltip gitmek en güzeli , ben gibi bidaha gitmene gerek yokbende oraya gidicem. gostermelik emniyet kemeri taksam diye düşünüyorum bende orta kısma hehe
ruhsat yenılenmıyomus ya , sadece 5 sayısını silip yerine 4 yazıyolarmıs.. öyle dediler bugun ama yarın tam olarak neymiş ne kadara mal oluyomus ogrenelım burdan bılgılendırırım tekrar seni deyeniden ruhsat çıkarmanın masrafı neymiş acaba ? ona göre çakma kemerle şansımı deneyebilirim hehe
dengesizler ya ne yapcakları bellı olmuyo valla.. değişik değişik şeyler cıkartıp duruyolar..Bizide zamanında sırf kalabalık var diye" LPG sızdırıyor" bahanesiyle geçirmediler . ( R-19 )
Samsunun ilçesinde yaptıramadım .
Gittim Amasya da yaptırdm . Sızdırsaydı orada da sızdırırdı .
ruhsat yenılenmıyomus ya , sadece 5 sayısını silip yerine 4 yazıyolarmıs.. öyle dediler bugun ama yarın tam olarak neymiş ne kadara mal oluyomus ogrenelım burdan bılgılendırırım tekrar seni de