Motor yıkama işlemi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_hdR*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.5 dizel aracımın sağ tarafta bulunan akü tarafını naylon ile kapattım. Akünün sol tarafından ön cama doğru tazyiklı su sıktım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Bunu bana ustam tavsiye etti. Bildiğim kadarıyla beyin ve bazı sigortalar akünün altında.
Yorumunuz için teşekkürler, Bende Bi ara sigorta sorunu yüzünden gitmiştim sanayiye akünün altındaydı diye biliyorum.. Akü üstünü ve arasını iyice Bi kaplatıp tazyik vursam sorun olmaz diye düşünüyorum.

yıkadıktan sonra kullanmamaya ozen gosterın veya hava ıle kurutursanız bı problem olmaz cıkan sorunların genelı arac ıslak calıstırıldıgı ıcın ortaya cıkıyor

yıkadıktan sonra kullanmamaya ozen gosterın veya hava ıle kurutursanız bı problem olmaz cıkan sorunların genelı arac ıslak calıstırıldıgı ıcın ortaya cıkıyor

Teşekkürler , Yorumunuz için önemli bir unsur tabi bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şahsen ben direkt çalıştırıp devam ettim. Herhangi bir problem olmadı ama tabi dediğiniz gibi yapılsa daha iyi olur.

Eski araç değil bunlar basınçlı suyla falan kesinlikle yıkamayın yıkatmayın. alın elinize bir vd 40 birde fiber bez güzelce elinizin girdiği yerleri silin girmeyen yerlere ise tornavidanın ucuna bezi sararak temizleyin.

Geri