Mersin'li Üyelerimiz Bu Konu Altında

olsun yaa bişi olmaz sen kal böyle :) o zmn gitmeden bişiler yapalım. bu hafta sonu falan
tamam biraz daha kalayım böyle :)
bu hafta sonu malesef Tarsus tayım. Birkaç gün önce benimde aklımda bu haftasonu vardı ama işim çıktı. Kısmet, uygun bir gün buluruz elbet. :)

tamam biraz daha kalayım böyle :)
bu hafta sonu malesef Tarsus tayım. Birkaç gün önce benimde aklımda bu haftasonu vardı ama işim çıktı. Kısmet, uygun bir gün buluruz elbet. :)

tamam ortak müsait olduğun bi zaman ayarlarsın sen :)

hafta içi akşamları yda hafta sonları etkinlik yaparsanız ben katılırım buluşmalara :) sayımız az derken kaç tane mersin de rfc üyesi :)

hafta içi akşamları yda hafta sonları etkinlik yaparsanız ben katılırım buluşmalara :) sayımız az derken kaç tane mersin de rfc üyesi :)

toplam 4 :) siz, ben, Mehmet, bide tezcan44 nickli üyemiz. fakat o pek fazla online değil :)

Mersin gibi şehirde şaşırtıcı seyının az olması ,ama ileriki günlerde artabilir belki sayımız :)

Mersin gibi şehirde şaşırtıcı seyının az olması ,ama ileriki günlerde artabilir belki sayımız :)

evet Mersin kalabalık bi şehir ama RFC olarak sayımız az :)

Evet beni şaşırtanda bu işte :)

selam mersin RFC :) bu akşam buluşma varmış maraspi saolsun söyledi ama diger mesajı gönderemiyorum galiba :) ö.m kutun dolu galiba :)

boşalttım :D

Selam Mersin RFC :) Bugün işte evraklar için koştururken önümde bi kırmızı cabrio gördüm 33 tt plakalı bide gmk bulvarında galerıde var cabrio kırmızı mersinde baya var megane coupe-cabrio ama benden başka forumda yok mersinde :D

Geri