Mersin'li Üyelerimiz Bu Konu Altında

Semih abi geldi temmuzda görüştük tanıştık ve tanıştığımıza da çok memnun olduk :) sende ağustosun 20sinde mi gelceksin abi
20 sinde yiğenimin düğünü var. Aksilik çıkmazsa 17 si gece yola çıkıp 23 ünde geri döneceğim.. İş yerinden izin almama bağlı .. :)

Gelirseniz sizinle de tanışmak isteriz abi :)

Gelirseniz sizinle de tanışmak isteriz abi :)
Gelirsem haberleşiriz.. Pm atarım .

tmm abi haber bekliyorum o zmn

Merhaba arkadaslar benim g.m.k bulvarı no:251 de özel renault servisim bulunmakta aranıza katılmak onur verdi. Saygılar...

Bu arada sitemie üye olmanızıda beklerim...

http://www.bilenlerrenault.com

Mersinliler nerdesiniz bi etkinlik felan yokmu :)

Olacak yakın bir zamanda. Sayımız fazla değil ama :)
Bir de benim okul,dersler falan var. İl temsilciliği görevini başka üyemiz alabilir. RFC Mersin için daha faydalı olur.

Olacak yakın bir zamanda. Sayımız fazla değil ama :)
Bir de benim okul,dersler falan var. İl temsilciliği görevini başka üyemiz alabilir. RFC Mersin için daha faydalı olur.

il temsilciliği sana daha çok yakışıyor ortak :eyv sen ne zamanlar Mersindesin

il temsilciliği sana daha çok yakışıyor ortak :eyv sen ne zamanlar Mersindesin

şimdi :D ama kalıcı değil.
eyvallah Süha da il temsilciliği şartında öğrenci olmama şartı vardı yanlış hatırlamıyorsam :) o zmaanlar hiç Mersinli yoktu, bende yeni gelen Mersinli üyeleri karşılamak ve İLimiz temsil edilsin diye olmuştum :)

şimdi :D ama kalıcı değil.
eyvallah Süha da il temsilciliği şartında öğrenci olmama şartı vardı yanlış hatırlamıyorsam :) o zmaanlar hiç Mersinli yoktu, bende yeni gelen Mersinli üyeleri karşılamak ve İLimiz temsil edilsin diye olmuştum :)

olsun yaa bişi olmaz sen kal böyle :) o zmn gitmeden bişiler yapalım. bu hafta sonu falan

Geri