14 May 2018 #11 gokhan3505 Gökhan Gümüş, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2012 Mesajlar 2,515 Tepkime puanı 101 Puanları 0 Yaş 33 otomatik için bi yorumum yok. manuel clio 4 kullanıyorum geçişleri genel manada iyi. bazen geriye zor geçiyor mandallı oldugundan diye düşünüyorum .
otomatik için bi yorumum yok. manuel clio 4 kullanıyorum geçişleri genel manada iyi. bazen geriye zor geçiyor mandallı oldugundan diye düşünüyorum .
14 May 2018 #12 marillion Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Tem 2017 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 scale' Alıntı: Benimde hoşuma gidiyordu otomatiğe geçince; Manuel’in hamallık olduğunu anladım Genişletmek için tıkla ... Otomatik arabam oldu daha önce. Zevk meselesi bu biraz.
scale' Alıntı: Benimde hoşuma gidiyordu otomatiğe geçince; Manuel’in hamallık olduğunu anladım Genişletmek için tıkla ... Otomatik arabam oldu daha önce. Zevk meselesi bu biraz.
15 May 2018 #13 scale Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Şub 2016 Mesajlar 323 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 marillion' Alıntı: Otomatik arabam oldu daha önce. Zevk meselesi bu biraz. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
marillion' Alıntı: Otomatik arabam oldu daha önce. Zevk meselesi bu biraz. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum