Bu gün staj yaptığım yere gezintiye gittim gitmişkende bir kaç kare almamak olmaz tabi şansımdan arada bir gelen dodge challenger' da oradaydı
Malesef cryhsler,dodge ve jeep resimleri çekemedim çünkü artık onların bakımı ve satışı durdurulmuş neden bilmiyorum... İşte ilk canavarımız basık E220 CDI
Köpekbalığı kasa CLS 350 CDI 4 Matic
E250 CDI
E350 CDI 4 Matic - Stajyerken bu arabanın komple sanzumanını değiştirmiştim... Araba vitese geciyor ama hareket etmiyordu...
S500 4 Matic V8 Bi-turbo ve S600 V12 Bi-turbo
Bu aracımızda E350 CDI 4 Matic... Bu araç hırsızlar tarafından çalınmış ve daha sonra kaza yapmışlar ve bu hale gelmiş... Toplam masraf 120.000 TL
İşte alet bu
Dodge Challenger 6.1 Hemi SRT8. Kaç bg oldugunu hatırlamıyorum ama motor bastan asagıya elden gectı ve ayrıca yazılımda var aracta... Zaten stok halı yanlıs hatırlamıyorsam 400 hp olması lazım zaten stok halı bile yeterınce fazla... Arac kaportada oldugu ıcın vıdeo cekemedım ama o calısma sesı bıldıgınız nınnı vallahı nınnı 
20'' 
Bu kadar 

Köpekbalığı kasa CLS 350 CDI 4 Matic

E250 CDI

E350 CDI 4 Matic - Stajyerken bu arabanın komple sanzumanını değiştirmiştim... Araba vitese geciyor ama hareket etmiyordu...

S500 4 Matic V8 Bi-turbo ve S600 V12 Bi-turbo

Bu aracımızda E350 CDI 4 Matic... Bu araç hırsızlar tarafından çalınmış ve daha sonra kaza yapmışlar ve bu hale gelmiş... Toplam masraf 120.000 TL

İşte alet bu