orası cennet mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son kasalarında genelde bu şekilde ama gercekten o bölgeyi çok iyi tamamlıyor... Saatin ayarıda göstergeden yapılıyor. Orada dijital olarak ayarlıyorsunuz akrep ve yelkovan hemen hareket edip ayarlanıyorGitti yine ömrümdenGüzel kareler ellerine emeğine sağlıkVe yıldızda ufak bir detay pek hoşuma gitti tüm modernizasyona inat gibi klasik saat harika durmuş bence
CLS baskadır ama orada S600 ü tek gecerim uluması yeter onunbenim dibim cls350 ye düstü agalar
Valla benim tarzım S kasalar seviyorum öyle titanik gibi arabaları Ön koltukla arka koltugun arasındaki diz mesafesi yemin ediyorum onur air'in uçaklarında yok bildiğiniz buisines class komforu var arabada üzerinde zaten o kadar çok tuş varki artık ne işe yaradıklarını unutuyor insan bir süre sonra Arka koltukları bile ayarlayıp hafızaya alabiliyorsunuz koltuk ısıtması sogutması vs vs aklıma gelmeyen daha neler neler ama yeni mercedeslerde en sevdiğim olay şerit takip sistemi sürücü uyarı sistemi Araç seritten ayrılmaya basladıgı zaman ufak hareketlerle aracı gerı serıte sokuyor. Sürücü uyarı sistemindede eger şöförün sürüş tepkıleri değişirse araç hemen uyarı veriyor ve ekranda kahve fincanı resmi çıkıyor Ahh ahh boşuna Mercedes demiyorlarHiç biri tarzım değil, şöyle sağlamında bi Hot Hatch olucaktı orada tadından yenmezdi
Güzel kareler var ayrıca, ellerinize sağlık