Merak Edilen Araç Williams....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 numara hareket olmuş:eyv Keyifli günlerde kullan.
Bunlar devamlı aklımın bi köşesinde duran sahip olmak istediğim jantlardır.Sanırım Primaracing 16'' ???

Ezmiş resmen harika :)

3 5 kare paylaşayım bu böyle olmayacak....

Öncesi sonrası şeklinde tadımlık olsun...

Daha hala bir sürü işi var arabanın. 3 aydır para zaman ve emek konusunda neyim varsa fotoğraflarda...

Latifin boya işçiliği bu fotolarla daha rahat belli olur sanırım..

Maşallahı esirgemeyelim Allah rızası için...

İyi seyirler.....

2xlw6.jpg

2xlxb.jpg

2xlxw.jpg

2xlyg.jpg

2xlyx.jpg

31qsk.jpg

31qsx.jpg

31qvh.jpg

eren maşallah hayırlısıyla kullan benım yegendede var.orjınal kafalayım onuda bir kaç kare ekkeyeyim kırmızı gecen bursaya volkan ışık geldi arabaya iyi birr değerlendirme yaptı hosuna gitti bir kaç yukleme yapılmasını falan onerdi.bu arada arabada Araba manyak gidiyo guld gule kullan.

Son düzenleme:
eren maşallah hayırlısıyla kullan benım yegendede var.orjınal kafalayım onuda bir kaç kare ekkeyeyim kırmızı gecen bursaya volkan ışık geldi arabaya iyi birr değerlendirme yaptı hosuna gitti bir kaç yukleme yapılmasını falan onerdi.bu arada arabada Araba manyak gidiyo guld gule kullan.

Tesekkurler. Performans olarak su an memnunum. Daha fazla birseyler yapmayi en azindan simdilik dusunmuyorum.

Jantlar ve turuncu sisler mükemmel uyum sağlamış. Bayıldım

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eren süper olmuş eline sağlık , bu jantlardan benim de alasım var ama renk olarak çekincelerim vara acaba gümüş renk daha mı güzel olur diye... Bir de 16 jant arkalarda oturma problemi yapmaz mı ?

Geri