Meğer Bu Yaştan Sonra İçecekmişim Deliler Gibi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abla sen rus sigara böreğini bilmiyosan o mutfağa hiç girme yani:):):aaaa çok büyük eksiklik bencee

aaa yok artık bana bunun bir şaka olduğunu söyle Adige
:aytuğ yoksa yoksa sn.mod'umuz süper hocamız rus sigara böreğinimi bilmiyormuş:cool:nayırrr :aytuğ:aytuğ:aytuğ

ben kardeş sözü dinlerim, zaten içecek alma ya da hazır yemek ısıtma dışında uğradığım bir yer değildir :D aradım da başka anlamda bir şey bulamadım henüz :D evlenme butonu bekleme, bul artık birini bence yoksa vardiyadan kurtuluş yok sanırım:) sanki bekarların canı yok; bknz. saat 10 da derslerden çıkan bendeniz. hiç demezler ki bu insanların normal hayatı mı kalıyor, nasıl evlensinler:)
Ben sustum tamam bin ah işittik gece gece herkesin durumu kötü anlaşılan allah bize sabır versin yaw

aaa yok artık bana bunun bir şaka olduğunu söyle Adige
:aytuğ yoksa yoksa sn.mod'umuz süper hocamız rus sigara böreğinimi bilmiyormuş:cool:nayırrr :aytuğ:aytuğ:aytuğ
,

şimdi yarın meraktan soracağım erkek arkadaşıma ama pis bir şey çıkarsa foruma girmemi engelleyecek bir şey yapabilir pc ye ondan korkuyorum hehe

Ben sustum tamam bin ah işittik gece gece herkesin durumu kötü anlaşılan allah bize sabır versin yaw
herkesin değil bak, evli barklı insanlar şimdi mışıl mışıl uykuda, düzenli hayatları var:D evlilik butonunu ekletmeden düzelmeyecek durumlar anlaşıldı :)

,

şimdi yarın meraktan soracağım erkek arkadaşıma ama pis bir şey çıkarsa foruma girmemi engelleyecek bir şey yapabilir pc ye ondan korkuyorum hehe

herkesin değil bak, evli barklı insanlar şimdi mışıl mışıl uykuda, düzenli hayatları var:D evlilik butonunu ekletmeden düzelmeyecek durumlar anlaşıldı :)

Valla bende Adige'nin yalancısıyım bozuntuya vermeden gaza getirme style yoksa bildiğimden değil yani
:aytuğyani o kadar rus kültürüne yakınımhehefakat sigara böreği hakkında hiç biri birşey demedi:aytuğ

cifci abla, rısklı olabılecek soruları sorma, bazı konuları paylaşma bence nişanlına... sona sıkıntı olmasın... :cool:

afiyet olsun....

Aman Abi Sakin Olsaydın Yan Etki Yapmasın Sonra Gazoz Bende Hiç İçmedim Bakalım Nerede Çıkacak Karşımıza :o

22 adet sigara böreği ve 9 adet Niğde gazozundan sonra roadfox dan haber alınamıyor arkadaşlar...:D

dokunmayın adama :D iç abi 12 değil 24 tane iç helal olsun..

Gitti Güzelim roadfox Abimiz, Açaydık Kollarımızı Gitme Deyeydik Ya :aytuğ

Geri