Meğer Bu Yaştan Sonra İçecekmişim Deliler Gibi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
frambuaz bişi yapmaz da o kadar sigara böreği adamı çarpar allah muhafaza gecenin bu saatinde mundar olur adam aman sabahlar olmasınnn

Hiç bişey olmaz kanaatindeyim:aytuğSizin gündüzünüz benim gecem benim gecem sizin gündüzünüz aslında Adige no problem yani:aytuğ

senin niğde gazozları moskova'da dolmuş olmasın tilki kerem abi :aytuğ

Hiç bişey olmaz kanaatindeyim:aytuğSizin gündüzünüz benim gecem benim gecem sizin gündüzünüz aslında Adige no problem yani:aytuğ

Benim farklımı abi sanki konuştuğuma bakma birazdan yemek yiycem 3 senedir sabit gecedeyiz bekarız diye attılar geceye kaldık yemin olsun nerdesiniz ey adminler evlenme butonu ne oldu bu forumdaki yawww yarasa gibi olduk kardeşim güneşe bakamıyoruz

he tamam benim de akşam yemeği saatim genelinde saat 23 işler yoğunken diyeceğim diyemiyorum 22 börek yav ya börek dedikçe tencereyi kızdırsam börekleri alıp yağı unutursam diye korkuyorum :D neyse ben bir bakayım buzluğa :D

senin niğde gazozları moskova'da dolmuş olmasın tilki kerem abi :aytuğ

2 x cıx yaw:cool: bugün roadfox 'nin günahını alma günümüdür nedirr:aytuğHem ne işim olur benim moskovayla vs :p

Benim farklımı abi sanki konuştuğuma bakma birazdan yemek yiycem 3 senedir sabit gecedeyiz bekarız diye attılar geceye kaldık yemin olsun nerdesiniz ey adminler evlenme butonu ne oldu bu forumdaki yawww yarasa gibi olduk kardeşim güneşe bakamıyoruz

Valla aynen hoş benim gecelerle seninkiler baya bi farklı galiba ya neyseeekıhkıh

​Yarasın abime.:D

Bu konu rusların meşhur sigara böreğine dönmeden kilit vurulmalı hehe

sigara böreğine niyet, kepekli, peynirli dereotlu poğaçaya kısmet! :( (kızartmaya üşenmekle hiç alakası yok tabii :) )

Bu konu rusların meşhur sigara böreğine dönmeden kilit vurulmalı hehe

hımm rfc sayesinde daha neler öğreneceğiz acep, bir de bunu araştırayım ne çıkacak bakalımhehe

sigara böreğine niyet, kepekli, peynirli dereotlu poğaçaya kısmet! :( (kızartmaya üşenmekle hiç alakası yok tabii :) )

hımm rfc sayesinde daha neler öğreneceğiz acep, bir de bunu araştırayım ne çıkacak bakalımhehe
Abla sen rus sigara böreğini bilmiyosan o mutfağa hiç girme yani:):):aaaa çok büyük eksiklik bencee

Abla sen rus sigara böreğini bilmiyosan o mutfağa hiç girme yani:):):aaaa çok büyük eksiklik bencee

ben kardeş sözü dinlerim, zaten içecek alma ya da hazır yemek ısıtma dışında uğradığım bir yer değildir :D aradım da başka anlamda bir şey bulamadım henüz :D evlenme butonu bekleme, bul artık birini bence yoksa vardiyadan kurtuluş yok sanırım:) sanki bekarların canı yok; bknz. saat 10 da derslerden çıkan bendeniz. hiç demezler ki bu insanların normal hayatı mı kalıyor, nasıl evlensinler:)

Geri