Meğer Bu Yaştan Sonra İçecekmişim Deliler Gibi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Forumda görüp duruyordum valla ne yalan söyleyeyim hem feci halde meraklanmış hemde kendi kendime kızmıştım nasıl olurda bu kadar zaman içmemişim bu müthiş gazozu diye:aytuğAyıptır söylemesi 22 adet sigara böreğinden sonra içim fena halde yanmış olarak dolabı bir açtım amanınnnnn:halay:halay:halay12 adet buzzz gibin Niğde gazozu:tonyBen epey arayıp bulamamıştım sağolsunlar bulmuşlarqwşu anda 8.yi içiyorum harbiden enfes birşeymiş:eyvBu mutlu anımı sizlerlede paylaşayım dedimdi:aytuğroadfox

dym30.jpg

abi naptın sen ya motor bozcan:D:D:D

22 adetçik sigara böreği, ya gece gece şimdi kim kızartacak, annem de uyudu yazık uyandıramam benim gözler yarı kapalı offf :loll
üzerine de o kadar gazoz, şeker koması kapıda ben ambulansı arayıp yer bildireyim, gazoz içip nara atan bir tilki görürseniz alın hastaneye götürün, insülini basın diyeyim en iyisi:D

abi ne içtin sen neyin kafası bu diycem de frambuazda bu kadar çarpar mı yaww:D:D

ben de o gazozların katkısız olduğunu sanmıyorum hehe

Buluşmaya 1 koli Niğde Gazozu götürsemmi ne etsem :D

​Eski roadfox 'ye frambuaz naapar yaw:hıh

​Eski roadfox 'ye frambuaz naapar yaw:hıh
frambuaz bişi yapmaz da o kadar sigara böreği adamı çarpar allah muhafaza gecenin bu saatinde mundar olur adam aman sabahlar olmasınnn

Geri