Megane Stıcer Varmı fotosu elinizde

Eger bu lafın benim içinse , yaş ile ne alakası var? yası 18 olanlar kendi görüşünü belirtemiyolarmı ?
yok yaşın beirtilmesi bi bakıma iyi çünkü kişilere hitap ederken ona göre abi, abla birader, kardeşim vs sesleniyoruz o bakımdan iletişim açısından bi kolaylık yaşın belirtilemesi :eyv

Adım Deniz Bursa /Gemlik te oturuyorum

Arkadaşlar Oldumu Şimdi Bana Acil I Love You Megane yazan Stıcker Lazım Varmı Fotosu varsa verim Reklamcıda cıkattırıcam :)

Arkadaşlar Oldumu Şimdi Bana Acil I Love You Megane yazan Stıcker Lazım Varmı Fotosu varsa verim Reklamcıda cıkattırıcam :)
hoşgeldin, ama link veriyoruz oraya bi konu aç, ordan şablon var ona göre kendini tanıt zor bişey değil, öyle oldu mu şimdi falan atarlı çıkışmalı sözlerle olmuyor, sana ka çkere link verildi konu aç kendini tanıt diye sen inat ediyorsun, al linkte var buda istediğin gibi yap ama önce şurdaki insanları bi dikkat al Générateur d'images 'i Love You' 'I love NY' | i love maker gratuit - iLoveGenerator.com bu linkten istediğini yap:mad:

Son düzenleme:

hoşgeldin, ama link veriyoruz oraya bi konu aç, ordan şablon var ona göre kendini tanıt zor bişey değil, öyle oldu mu şimdi falan atarlı çıkışmalı sözlerle olmuyor, sana ka çkere link verildi konu aç kendini tanıt diye sen inat ediyorsun, al linkte var buda istediğin gibi yap ama önce şurdaki insanları bi dikkat al Générateur d'images 'i Love You' 'I love NY' | i love maker gratuit - iLoveGenerator.com bu linkten istediğini yap :mad:
oldu mu şimdi ;)

Oldu Sagol Kardeş

Geri