Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşla dalga geçme sebebinizi anlayamadım bir soru sormuş ve arkadaşlar kendinizi tanıtın diye yazmış,arkadasımızda acil diyerek tekrar sormuş.Komik bir durum yok ortada.
Arkadaşla dalga geçme sebebinizi anlayamadım bir soru sormuş ve arkadaşlar kendinizi tanıtın diye yazmış,arkadasımızda acil diyerek tekrar sormuş.Komik bir durum yok ortada.
Dalga geçildiğini siz iddia etmişsiniz, oysa o yoruma verilmiş ironik bir cevap bizim yazdığımız. Burası bir forum sitesi, acil destek danışma hattı değil. Aciliyeti olan insan düz mantık kurarsa; google'a bile aradığını yazsa hemen elde edebilir. Burası ne bir alış-veriş sitesi ne de doğrusal öneri merkezi. Forum, amacı gereği o arkadaşın isteğine hizmet etmez, adı gereği paylaşım ve düşüncelerin toplamda ortaya çıkardığı amaca hizmet eder. Forum sahibi yazmış: "kimsen bize tanıt, ondan sonra derdini anlat" diye. Bu, emperyalist bir düşünce gibi olsa da toplumu belirli çizgi aralığına sokmak bu gibi kural bütünlüğünden geçer.
Olayın bir 2. kısmı da şu; hiçbir insan diğer bir insanı küçümseyecek şekilde hareket edemez. Eğer öyle birşey olsaydı "alıntı" yapar, üzerine basa basa hareket ederdi, sizin yaptığınız gibi değil. Komiklik, şakalar vb. şeyler elbette olacaktır, ama bunu doğrusal bilinç altı yöntemleriyle yargılamak yanlıştır.
Sizinle benim forum anlayışım farklı demekki,Arkadaş acileytini belirtmiş senin dedigin gibi düz mantık;Googlede aramak buraya konu acmaktan daha kolay bulamamıski acil bir sekilde yardım istemiş sizde varmı diye sormuş..
Kendini tanıt denilmesine rağmen arkadaşa yardımcı olamayacıgınıza ragmen konuya cevap yazma geregi duyup"ironik" cevap vermişsiniz..