Megane IV'ümü teslim aldım ve ufak bir maruzatım var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flashock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşım ben de test ettim belli bir eğimden sonra otomatik tutuyor fırsat bulamamıştım nedir ne değildir diye bu sistem ben de gittim bir yokuşa özellikle bunu denedim dediğin gibi. Hal böyle olunca start&stop sistemini de açtım arabada korkuyordum tekrar çalışana kadar kayarsa araba diye ancak tutma süresi 5 saniyeye yakın neredeyse arabadao zamana kadar rahat hazır konumuna geçiyor araba.

Hayırlı uğurluolsun kazasız belasız

....... hepsinin test sürüşünü yapmış ve ......

Anahtar nokta burası binmiş denemiş beğendiğiniz aracı almışsınız gerisi yalan :)

Anahtar nokta burası binmiş denemiş beğendiğiniz aracı almışsınız gerisi yalan :)

Aynen öyle arkadaşım çok düşündüm sonuçta genç yaşımda zor da olsa biriktirdiğim bir parayla ilk defa böyle büyük bir satın alıma girecektim hatta krediye de girecektim belli bir miktar çoook araştırdım F/P bazında en uygunu bana bu geldi. Test sürüşünde ise beğendiğim iki model vardı zaten biri Volvo V40 biri de Megane'dı. Aralarında çok gittim geldim geldim ancak kendime şunu sorunca olay bitti ''V40 gerçekten 35.000TL daha fazla vermeye değecek kadar iyi mi?'' sonrasında bir baktım İnanlar Renault bayiisindeyim :D

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız arızasız binmesi nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Hayırlu uğurlu olsun . Kazasız belasız inşallah.

Hayırlı olsun yeni aracınız. Allah kaza bela göstermesin.

Hayırlı olsun. Megane iyidir. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.Kazasız belasız.

Hayırlı olsun, allah kazasız belasız keyfini nasip etsin.
Birebir aynı aracı bende aldım. Bahsettiğin geri kaydırma olayını yaşamadım fakat düşündüğümde ben start&stop aktifken araba tam çalışmadan ayağımı frenden tamamen kaldırmıyorum. Sanırsam bununla alakalı bir durum.
Ben araca 2 numara film taktırdım ön cam hariç tabi ki sana da tavsiye ederim, çok güzel durdu fırsatım olursa resimlerini atarım.

Geri