yokmu arkadaşlar yardımcı olabilecek olan kimse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni konu açmamak adına konuyu hortlatıyorum ama yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.Aracım megane 3 sport tourer exp. paket.Duyduğum sesi biraz daha iyileştirmek istiyorum hoparlör değiştirerek bir sonuç alabilirmiyim yada nasıl bir şey önerirsiniz.bangır bangır bas dinlemek değil amacım basıda tizide temiz bir şekilde alayım bana yeterli.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Ana ünite için navigold vs alternatifler var ama pek memnun kalınmamış sanırım.orjinal üniteyle devam edebilirim.
Ben de ses sistemi taktirmak istiyorum ama kablolarin gecmesi icin alt dosemenin kalmasi kafami karistirdi. Orjinalligin bozulmasini istemiyorum. Elimde amfi de var ne yapacagima karar veremedim.
Kapilari yanindan geciriyorlarmisda ama doseme yapistirma mi acaba yoksa gecmeli bir sistemi var ? Onu bilmedigim icin kafama takildi. Tekrar kalkar diye. Biarkadasdagordum kenarlar hep kalkikti. Ama bu iscilikle alakali bi durum galiba.Dostum döşemelerin hepsini komple kaldırmıyorlar sadece kabloyu geçiriyorlar o kadar takılmalık bir durum değil dert etme
Harcadığın kadar harcamazsın kardeşim http://urun.gittigidiyor.com/otomob...-2-16cm-mid-tiz-takimi-orjinal-urun-123050041 bass istemiyorsan 28 cm çapında bass al 30 cm bass her halükarda vurur
Kapilari yanindan geciriyorlarmisda ama doseme yapistirma mi acaba yoksa gecmeli bir sistemi var ? Onu bilmedigim icin kafama takildi. Tekrar kalkar diye. Biarkadasdagordum kenarlar hep kalkikti. Ama bu iscilikle alakali bi durum galiba.