- Konuyu Başlatan
Bu arada Edc beyni continental marka bilgi bakımından ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Edc beyni continental marka bilgi bakımından ..
Evet arkadaşlar almış olduğum çıkma beyin sanırım işe yaradı tabiki 3-4 günlük bir deneme süresi talep ettim çıkmacıdan. Dediğim gibi yetkili servisteki ustanın da ısrarla söylediği gibi sıkıntı beyindeymiş sanırım. Bu arada yetkili servis Ankara çelik oto sanayideki ustamda neziroğlundan ayrılma.. Ayrıca sanayide PC bağlantısı sonrası bir çok arıza göründü bu arızaların durduk yere birden çıkması beyinde bir sıkıntı olabileceği ihtimalini güçlendiriyor dedi. Sonuç olarak 900 tl sonucu olacakları bekleyip göreceğiz. Hakkımızda hayırlısı.
Demek servisler her zaman yuvarlak konuşmuyormuş. Umarım sorun kalıcı çözülmüştür. Ancak durumu Mais müşteri memnuniyetine de bildirmek faydalı olur. Garantinin bitmesi önemli değil. Belki ücretsiz veya yakın maliyete sıfırı ile değişirlerdi. Örnekleri çok.
Sonuçtan haberdar edersen memnun olurum. Benim müşteri hizmetlerini bekleyecek vaktim yoktu. 3 gün sonra izne ayrılıyorum yolda kalma riskini göze alamadım. 3 gün parçayı deneyeceğim umarım sorunum çözülmüştür.Ben müşteri hizmetlerini devreye soktum.Ücretsiz/ ücretin bir kısmı olmak sureti ile servste yaptıracağım. yoksa çıkmacıdan alacağım bende.
Ben müşteri hizmetlerini devreye soktum.Ücretsiz/ ücretin bir kısmı olmak sureti ile servste yaptıracağım. yoksa çıkmacıdan alacağım bende.
Haberdar ederim.Ben olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum..Bende de 2-4-6- R çalışmıyor arada bir tabi..Sonuçtan haberdar edersen memnun olurum. Benim müşteri hizmetlerini bekleyecek vaktim yoktu. 3 gün sonra izne ayrılıyorum yolda kalma riskini göze alamadım. 3 gün parçayı deneyeceğim umarım sorunum çözülmüştür.