Megane II İç Modifiye

Harika otesi tek kelimeyle burdaki yapilan islemler icin 5000 lira ver sanada yapalim deseler gozum kapali veririm :-D

Ben biraz araştırdım bu orta konsol 2007 ve üstü megane ii lerin içine rahatlıkla yapılabilir ama 2004 - 2007 arasına yapılması zormuş çünkü el freninin olduğu bölgede farklılıklar var. Yapılması arkadaşların dediği gibi basit bir olay fakat çok hassas olduğundan çabuk kırılabilcek bir yer. El frenini çekmek içinde kapağı açman lazım ordada çok uğraşırsınız. Yaptırmak isteyen arkadaşlar bilmenizi istedim. Birde konsola üst bölgeye takılan ekrandan bulamadım markasını filan bilen biri varsa yada üst bölgeye takılan ekranları bilen varsa bir yardımcı olabilirse sevinirim. Ekran takılcaksa cd kaset kısmı sökülcek diyorlar arkadaş moralim bozuldu

img0505x.jpg

img0442jl.jpg

mg7904.jpg

87949127.jpg
img0712f.jpg

img0726cj.jpg

Adam King daha ötesi yok . Birde elektronik el freni olsa aynı latitüd gibi ve ayna ayarlama tuşunu falanda orta getireceksin tadından yenmez .
Start stop Laguna 2 gibi bir yerde olsamış iyi olurmuş..

Ordaki dijital ekranın aynısından arıyorum günlerdir markasını modelini bilen biri varsa yardım edebilirmi ?

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bu işlem nerde ve kaç paraya patliyor

el fireni çok iyi olmuş :)

fiyatı nekadar ?

kadir ustam iyi aksamlar sırf bu fotoyu gordum ve foruma uye oldum acaba bunu nasıl yaptın benı bı aydınlatırmısın

kadir ustam hayırlı aksamlar su paylastıgın megane 2 orta konsol hakkında bıraz bılgı verırmısın yada sen yaptınmı daha once bende yapmak istiyorum ama raydan bulamıyorum mazemelerı temın etmeme yardımcı olurmusun

Geri