Megane II İç Modifiye

Bana kalırsada çok zor bir işlem değil :) Yani imkansız denilebilcek türden değil , malzemeleri temiz edildikten sonra tamamen işçiliğe bakar iş :)

İşçilik kolay , sadece o kenar kısımdaki halıları düzgün yapmak oturtmak lazım :)
Birde o katlanan el freni kısmı için parça lazım . Oda scenicte var sanırım .
Sen yapardın dostum bu olayı :)
Benim bir kart yuvası hoşuma gitmedi .

İşçilik kolay , sadece o kenar kısımdaki halıları düzgün yapmak oturtmak lazım :)
Birde o katlanan el freni kısmı için parça lazım . Oda scenicte var sanırım .
Sen yapardın dostum bu olayı :)
Benim bir kart yuvası hoşuma gitmedi .

Ah benim yanımda fikirleri geniş , mevzuyu anlayan girişken bi arkadaşım birde garajım olucak nelere kalkışmam varya kadirim :) tek olunca yapabildiklerimizde sınırlı oluyor :)
Yan halı kaplı kısımda aslında çok zor değil , 2 mm kontraplak yada pleksiden yapılır bence . Pleksi kesmesi zor olur kontraplak . Şablon çıkartılıp ölçü alınıp kaplanıcak malzemenin kalınlığı kadar kısa kesilir . Sonrasında tekrar ölçülüp klipsler takılır bunu bizim tofaşın kapı klipsinden bile kullanabiliriz dışardan gözükmüyor deliğe sokup çeviriyorsun . Sonra klipsin karşılığına deliği açıp tak tak yerine oturdurduk :) :)

İşte yapılcak neler var ama imkanlar sınırlı buralarda ama artvinde garaj açıcam kendime atölye :)

el freni sıkıntı kutuyu aç freni çek olmaz yani:)

O sıkıntılı bi iş değil sonuçta sürgülü açık tutabilirsiniz , ki zaten durup parkettikten sonra çekmek için kullanıldığında bi sıkıntı çıkarıcağını sanmıyorum :)

acaba bu uygulamaya benzer bir şey yeni kangoolarda yapılabilir mi? :D ama helal olsun adama, on numara olmuş konsol :D

Üste takılan parça muhtemelen Scenic 2 elektronik el frenli olanın kapağı . Yapılması çok zor değil .
Bu işlemi yaparken en kafanıza takılan kart yerini nasıl taşırsınız o olurdu ( Şahseen Benim öyle )

Vitesinde derisini üstteki parçaya ( Yani scenic derisi lazım ) takacaksınız . Viteste 10 numara focus vitesinden kısa olur .
Bunu yapmak zor degılse bana bı yardımcı olda bende yaptırıyım be şunu arabama :)

Bunu yapmak zor degılse bana bı yardımcı olda bende yaptırıyım be şunu arabama :)

Yardımcı ol derken ? İlk resimde ki parçayı alırsın MEGANE II orta konsol . Onu üste monte edeceksiniz .
Yardımcı olayımda yedek parçayıda mı ben alayım .. Anlamadım.
Biraz da hayal gücü lazım..

Yardımcı ol derken ? İlk resimde ki parçayı alırsın MEGANE II orta konsol . Onu üste monte edeceksiniz .
Yardımcı olayımda yedek parçayıda mı ben alayım .. Anlamadım.
Biraz da hayal gücü lazım..
ya o metali bır demırcıye yaptırmak lazım yada hazırı varsa bulmak lazım. siz scenic orta konsolu demıssınız yanı. Ben ılk resımdekı konsolu bulabılcegımı sanmıyorum..

ya o metali bır demırcıye yaptırmak lazım yada hazırı varsa bulmak lazım. siz scenic orta konsolu demıssınız yanı. Ben ılk resımdekı konsolu bulabılcegımı sanmıyorum..

Bir tane megane II konsolunu bullmak yeter.Sadece o kısmı üste monte edeceksiniz . Sadece el freninin olduğu kısım için gerekli bir açılır yer var o sürgü için diyordum scenic konsolunu. Yanlarıda mukavva yada konta plaktan yapacaksınız taban halısıyla kaplıyacaksınız.

güzel bir çalışma olmuş

Geri