Megane II Direksiyonu Çevirirken Ses

airbag sargısıdır. yakında cortayı çeker

aır bag sargısı kağıt sürtünme sesine benzer bi ses çıkartı Kadir kardeşim arkadasımın borasından geliyor bir ses oda senin gibi hemen hergün yıkıyor götürdüğümüz usta amortüsör takozları yağsız kalmıs dedi sökülüp tekrar takılması lazım dedi uzun süreceğinden yaptırmadık

Ses sargıdan gelmiyordu :)
San ki amortisör dönüyor gibi gacur gucur ses vardı .
O hafta araba yola gitti geldi 5 gün yıkadım .
Kuruyunca ses gitti :)
O airbag zımbıtısı kopmadı inşallah kopmaz.

Merhaba Arkadaşlar foruma daha önce uye olmustum ama pek girmiyordum. Kağıt sürtmesi ve cıt cıt diye direksiyonu cevirirken gelen ve zamanla sürtunme sesine dönüşen benimde başıma geldi. ve sonunda Airbag lambası yandı. Servise gittigimde 700 gibi bir rakam vermişlerdi sanırım gecen sene. Bende elektrikçime gittim ve Bana orjinal Mais Yedek parçacısından 300 tl karşılıgı parçayı aldı ve elektrilçiyede 35 tl verdim ve kurtuldum. su anda herhangi bir sıkıntı yok.

Merhaba Arkadaşlar foruma daha önce uye olmustum ama pek girmiyordum. Kağıt sürtmesi ve cıt cıt diye direksiyonu cevirirken gelen ve zamanla sürtunme sesine dönüşen benimde başıma geldi. ve sonunda Airbag lambası yandı. Servise gittigimde 700 gibi bir rakam vermişlerdi sanırım gecen sene. Bende elektrikçime gittim ve Bana orjinal Mais Yedek parçacısından 300 tl karşılıgı parçayı aldı ve elektrilçiyede 35 tl verdim ve kurtuldum. su anda herhangi bir sıkıntı yok.

Çıtırıtı bende birazcık geliyor ama kopmadı . Koparsa lhim yaparım . Kendim sökerim :(

Sargı makarasının tamir edilme gibi bir imkanı oldugunu sanmıyorum. Ben kendim inceledim. Ama söyle birde sey var airbag lambasının yanması sizi raharsız etmiyorsa kullanımında herhangi bir sıkıntı yok.

Geri