Hocalarım iyi günler.
Forumda yeniyim sizlerin yardımına ihtiyaç duydum sizden ricam yardımcı olmanız şimdiden teşekür ediyorum.
Megane 2 aracım var. Araç 2.0 LPG'li.
LPG yeni takıldı prins eco max.
2 -3 hafta önce tümsekten geçerken çarpışma sesi geldi.Hemen sağa çektim istop ettim bi skıntı göremedim ve yoluma devam ettim.
Arabada bi sıkıntı oluştu. Bayır çıkarken araç yığılıyo benzin ve LPG fark etmeksizin.Tır sollarken vites düşürmek zorunda kalıyorum.
3. Vitesten sonra araç hızlanmıyo sadece gidiyo.
Aracım 98.000 km de baskı balata yeni değişti
Triger v kayış bujiler egzos hepsi değişti bakımı yapıldı.
Ustaya gidiyorum araçta sıkıntı yok iyi gidiyo deniliyo ama bu durum beni araçtan soğuttu sizce sıkıntı ne olabilir.
Elm 327 ile araç beynine bağlandığımda her hangi bi arıza kodu görünmüyo.
Ve son olarak araç bazen geç çalışıyo zorlanarak çalışıyo redline da demir tıkırtı sesi geliyo.Bişey bir birine çarpıyomuş gibi ve rolantide gaz verip bıraktığımda egzozdan pat pat diye ses geliyo.
Yakıt tüketiminde her hangi bi artış olmadı.
Ama dip gazda araç hızlanmadan gidiyo.
Forumda yeniyim sizlerin yardımına ihtiyaç duydum sizden ricam yardımcı olmanız şimdiden teşekür ediyorum.
Megane 2 aracım var. Araç 2.0 LPG'li.
LPG yeni takıldı prins eco max.
2 -3 hafta önce tümsekten geçerken çarpışma sesi geldi.Hemen sağa çektim istop ettim bi skıntı göremedim ve yoluma devam ettim.
Arabada bi sıkıntı oluştu. Bayır çıkarken araç yığılıyo benzin ve LPG fark etmeksizin.Tır sollarken vites düşürmek zorunda kalıyorum.
3. Vitesten sonra araç hızlanmıyo sadece gidiyo.
Aracım 98.000 km de baskı balata yeni değişti
Triger v kayış bujiler egzos hepsi değişti bakımı yapıldı.
Ustaya gidiyorum araçta sıkıntı yok iyi gidiyo deniliyo ama bu durum beni araçtan soğuttu sizce sıkıntı ne olabilir.
Elm 327 ile araç beynine bağlandığımda her hangi bi arıza kodu görünmüyo.
Ve son olarak araç bazen geç çalışıyo zorlanarak çalışıyo redline da demir tıkırtı sesi geliyo.Bişey bir birine çarpıyomuş gibi ve rolantide gaz verip bıraktığımda egzozdan pat pat diye ses geliyo.
Yakıt tüketiminde her hangi bi artış olmadı.
Ama dip gazda araç hızlanmadan gidiyo.