Megane cupe istiyorum

arkadasım yardımların ve onerılerın ıcın tesekkurederım 2000 2001 model gri arıyorum elbet bır gun dusecek acele etmıyorum bıryandan da baska arabalar bakıyorum hersey nasıp kısmet dıyelım daha once hıc kullanmadım sende var galıba acaba memnun kalırmıyım sadece resımlere bakıyorum

vallaha ben ph1 in önünü daha çok beğeniyordum ondan aldım... 2000 al diye yalvarıyordu arkadaşlar,ustalar falan bi araştırayım dedim.. dolu araç yol bilgisayarı arka açılır kelebekler abs standart vb vb.. ama araç dolu oldukça yaşından dolayı bozulacak yeride çok oluyor.. bunu göz önüne al ilk arabansa ve usta fiyatları parça konusundada toysan.. hele bide işin içine tüp sokacaksan allah yardımcın olsun..16v lerin bakımları birazcık zahmetlidir. fazla kastırmayada gelmez trigeri kopartan yada eksantirik dişlisini kıranlar var forumları dolaş.... ama nazik kullanırsan ve bakımları eksiksiz olursa kelebektir..benimki karadüzenden bi sonraki jenerasyon olduğu için pek öyle derdim olmadı keyfi ihtiyaçlar haricinde bana masrafı 2 adet bobin ve birde benzin pompası oldu.. tüpün hediyeside diyebiliriz. yaşından dolayı arızasıda egzost manifoldu çatlaması ve iki adet iç hava difüzörü başkada bi şey yok.. ve sana attığım ilk araç dolu yalnız 2.0 f7r 147 beygirdir o makine. yakıtı çok dert etmiyorsan kesinlikle onu bi araştır forumlarda dolaş forumlardan fikir al...

arkadaslar bu gun samsunda araba pazarına gıttim inanın bir tane alınacak araba yok marka ozetmeksizin güzel arabalar bu gun podyuma cıkmamıs

Merhaba Kardeşim ;

Sari Renk İstersen Benim Bir Arkadaşimin Arkadaşi Düğün Yapacaği İçin Saticakmiş.. İlgilenirsen Fotograflarini Gönderirim Sana :eyv

warmı coupesını satan

2.0 ide var gri 2001

warmı coupesını satan

Slm. Benim araba 2001 Dinamique, Kiraz kırmızı, araca tüp takılmadı şimdiye kadar, en ufak değişiklik bile yapılmadı eksozundan jantına, mtor kapağından hava filtresine hiç bir işlem yok tamamıyle orjinal. benden önceki sahibi far çatlamasından dolayı sol farı serrviste değiştirmiş, bunun dışında arabada kesinlikle boya yok. Ayrıca Triger seti değişti, bu ay da debriyaj seti değişecek. Araba 10 numara (MaşAllah) Fakat arabamı ortalama 6 ay sonra satmayı düşünüyorum. Nedeni ise Allah'ın izniyle baba olacağım için 4 kapılı bir araba alacağım. O zamana kadar araba almazsan görüşürüz. Hem ilk arabanmış, bu araba seni üzmez. Araba böyle olunca fiyat 15,000 TL. Fakat tek kuruş masrafın olmayacak, mantıklı düşünürsen bu fiyat bu bakımlı arabaya gayet normal. Başka araba alsan bile iyi araştır derim yoksa başın ağırır. ilk araban olacak başının ağırmaması için temiz araba al.

Ailemize Hoşgeldiniz

Kazasız cezasız güvenli sürüşler dilerim..

Slm. Benim araba 2001 Dinamique, Kiraz kırmızı, araca tüp takılmadı şimdiye kadar, en ufak değişiklik bile yapılmadı eksozundan jantına, mtor kapağından hava filtresine hiç bir işlem yok tamamıyle orjinal. benden önceki sahibi far çatlamasından dolayı sol farı serrviste değiştirmiş, bunun dışında arabada kesinlikle boya yok. Ayrıca Triger seti değişti, bu ay da debriyaj seti değişecek. Araba 10 numara (MaşAllah) Fakat arabamı ortalama 6 ay sonra satmayı düşünüyorum. Nedeni ise Allah'ın izniyle baba olacağım için 4 kapılı bir araba alacağım. O zamana kadar araba almazsan görüşürüz. Hem ilk arabanmış, bu araba seni üzmez. Araba böyle olunca fiyat 15,000 TL. Fakat tek kuruş masrafın olmayacak, mantıklı düşünürsen bu fiyat bu bakımlı arabaya gayet normal. Başka araba alsan bile iyi araştır derim yoksa başın ağırır. ilk araban olacak başının ağırmaması için temiz araba al.

katılıyorum.
öyle yapmazsan eğer tüm servis, sanayi, parçacılarla kanki olursun

Geri