Megane cupe istiyorum

abi teşekkür ederim arabaların hepsi on numara ama butceye gore fazla ne kadar ucmus bu fıyatlar yaaa alamıcaz böyle giderse

eğer söyledikleri doğru ise bence de güzel. ama tabiki renault experte sokmadan bilemezsin. ne yap et kendi servisinde experte soktur. ayrıca ruhsatı da ver renaulta oradan km kontrolu yapsınlar. 500tl falan indirtebilirsin bunları. bence acele etme. 3-5 ay daha bekle.
yoksa araba elinde patlar , binbir türlü masraf yapar, satarkende binbir türlü yalan uydurup satmaya çalışırsın.

clio mu baksam acaba 2000 2001 model

megane 1 hb expression var 4 kapı. onlara da bak bence. ama oda 15-16 galiba.
clio da olur ama 1.6 16 valfını al.

Ailemize Hoşgeldiniz

Kazasız cezasız güvenli sürüşler dilerim..

-PAXP-deijE.gif
bu gun bu arabayı alıcaktım 12 500 ıstıyor arkadasım 90 model motoruna yenııı 3,600 masraf yaptı alınırmıydı

-PAXP-deijE.gif
-PAXP-deijE.gif

Son düzenleme:
resım koydum ama cıkmamıs bahsettıgım araba bmw 5,20 i bir araba bulamadı kafayı yıyecem

5.20 e 34 sanırım araç güzeldir hoştur oturaklıdır kasaya göre kaçışınında iyi olduğu söyleniyor yalnız o arabayı alıcaksan çıkmacılarda kesin bi akrabağan veya tanıdığın olacak sıfır parçasını almanya dışında başka bi yerden temin etmen zor parça fiyatlarınında çok makul olduğunu sanmıyorum... 12.500 ün var sanırım tam yukarıyada çıkamıyorsun coupe ph 1 al 12.500 e iyi temiz bir şey düşürürsün ki

Geri