Öyle sanıyorum ki değil Burak. Aslında aksaraydaki parçacıları telefonla da arayıp öğrenebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slmlar bende aynı dertten muzdaribim 2000 mod coupemin çıtları kalkmıştı büyük bir hata yaparak pateks plastik yapıştırıcı ile yapıştırmayı denedim denemez olaydım derby gibi bişey eskisinden daha berbat oldu. sonradan bir çözüm buldum camcıları gezerken bu çıtaya benzeyen kapı bandı lastik vb ararken aynı kalınlıkta araçların genelde yanlarına çekilen altında çift taraflı bantla yapışabilen kapı çıtaları var nikelajlı yada siyah gayet dekoratif ve güzel tam oluğu kapatıyor ve uç kısımları güzel kesebilirseniz orjinalinden ayırt etmek zor batların altına azda silikon sürüp yapıştırırsanız sökülmesi deformasyon olması çok güç.
işlem sonrası resimleri paylaşır mısın
silikonu sürdükten sonra kuruyana dek çıtaları bantlamam gerekir. birde sürerken her yere bulaşıyor acaba daha pratik ve sağlam olan sıcak silikonu kullansam nasıl olur? fikri olan arkadaşlar var mı?
sıcak silikonu sürdükten sonra taşan yer olursa kuruduktan hemen sonra tık tık diye kaldırıp atabiliyorsun. hani olmasa-tutmasa dahi, kalıntısı yok..
arabayı alalı 2 hafta oldu hemen çıtanın birine çökmüşler bende diğerini bagaja attım ilgilenen olursa mesaj atsın