Megane Coupe 'Tavan Çıtası Sorunu' yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRSemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle sanıyorum ki değil Burak. Aslında aksaraydaki parçacıları telefonla da arayıp öğrenebiliriz.

onlarda pek ucuz fiyat vermiyor ki en kötü desin hadi 150 den 300 olur:) yine çok para lastik parçası için...benim hakkım kaskoyu bozdurmak:)

servis bizi düdüklüyor bizde kaskoyu..dünya dönüyor biz dönmüşüz çokmu:D

slmlar bende aynı dertten muzdaribim 2000 mod coupemin çıtları kalkmıştı büyük bir hata yaparak pateks plastik yapıştırıcı ile yapıştırmayı denedim denemez olaydım derby gibi bişey eskisinden daha berbat oldu. sonradan bir çözüm buldum camcıları gezerken bu çıtaya benzeyen kapı bandı lastik vb ararken aynı kalınlıkta araçların genelde yanlarına çekilen altında çift taraflı bantla yapışabilen kapı çıtaları var nikelajlı yada siyah gayet dekoratif ve güzel tam oluğu kapatıyor ve uç kısımları güzel kesebilirseniz orjinalinden ayırt etmek zor batların altına azda silikon sürüp yapıştırırsanız sökülmesi deformasyon olması çok güç.

slmlar bende aynı dertten muzdaribim 2000 mod coupemin çıtları kalkmıştı büyük bir hata yaparak pateks plastik yapıştırıcı ile yapıştırmayı denedim denemez olaydım derby gibi bişey eskisinden daha berbat oldu. sonradan bir çözüm buldum camcıları gezerken bu çıtaya benzeyen kapı bandı lastik vb ararken aynı kalınlıkta araçların genelde yanlarına çekilen altında çift taraflı bantla yapışabilen kapı çıtaları var nikelajlı yada siyah gayet dekoratif ve güzel tam oluğu kapatıyor ve uç kısımları güzel kesebilirseniz orjinalinden ayırt etmek zor batların altına azda silikon sürüp yapıştırırsanız sökülmesi deformasyon olması çok güç.

resim ekleyebilirsen güzel olur bi bakalım nasıl bişeymiş:)

işlem sonrası resimleri paylaşır mısın

silikonu sürdükten sonra kuruyana dek çıtaları bantlamam gerekir. birde sürerken her yere bulaşıyor :) acaba daha pratik ve sağlam olan sıcak silikonu kullansam nasıl olur? fikri olan arkadaşlar var mı?

sıcak silikonu sürdükten sonra taşan yer olursa kuruduktan hemen sonra tık tık diye kaldırıp atabiliyorsun. hani olmasa-tutmasa dahi, kalıntısı yok..

Sıcak silikon sürüldüğü anda donar ve yapışmaz. Öbür slikonlarda sıcakta erir macun gibi atar eline yüzüne bulaşır bişeye benzemez. En güzel yapıştırıcı bu göçük çektirirken kullandıkları yapıştırıcılardan olur bence. Aslında en güzeli sac kestirip kayna komple boya flanda oda zahmetli ve gereksiz masraf.

sıcak silikon zaten metali veya başka birşeyi yapıştırma özelliği yoktur ağaç dışında ..

Ayrıca plastik ürünlerin dışında.

haftasonu bir adet çıkma sol aldım yıldız sanayisinden . 70 tl verdim. 99 maganındı. ama benim sağlam duran sağ tarafdan daha kaliteli gözüküyor. silokon atmayı düşünüyorum ama karar veremedim. sağlam duruyor ama çalınma riski fazlamış. silokonla yapıştıranlar ne tavsiye verir?

arabayı alalı 2 hafta oldu hemen çıtanın birine çökmüşler :) bende diğerini bagaja attım ilgilenen olursa mesaj atsın

arabayı alalı 2 hafta oldu hemen çıtanın birine çökmüşler :) bende diğerini bagaja attım ilgilenen olursa mesaj atsın

Aramıza hoş geldin. Öncelikle kendini üye tanıtımları bölümünde tanıtırsan memnun oluruz..

..ve aşağıdaki konuyu dikkate almanı önemle rica ederim;

ÖNEMLİ !! Profil Bilgileri Güncelleme ve Düzeltme !!

Geri