Megane Coupe Modifiye Çalışmalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okky33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son eklenenleri ben de göremedim...bi el atın :)

valla arkadaslar bende bi kapamadım su resim yükleme olayını. bilen bi arkadasım varsa yüklediğim resimlere bi ayar çekerse herkes görebilecek dün burak dinler kardesim yapmıstı mesela...

valla arkadaslar bende bi kapamadım su resim yükleme olayını. bilen bi arkadasım varsa yüklediğim resimlere bi ayar çekerse herkes görebilecek dün burak dinler kardesim yapmıstı mesela...
yg_dream@hotmail.com ekle kardeşim msnmi at bana yükliyeyim ben

İşlemlerin tamamını göremedim ama umarım farlara bakım yapmışsınızdır.Baya solmuş çünkü zamanla.
Hayırlı olsun güzel oluyor gibi .) umarım fotoların devamı da gelir. Güle güle kullanın.

Tamam tamam fotoları gördüm ben güzel olmuş ama sağ ve solda ki şeritler güzel durmamış ona göre :)

Tamam tamam fotoları gördüm ben güzel olmuş ama sağ ve solda ki şeritler güzel durmamış ona göre :)

dostum sağ ve soldaki şeritler carbon folyo şeritler ve resimden belli olmadığı için carbon basitmiş gibi gözüküo ama yakından gören herkes çok başarılı bi detay olduğunu söylüyor. ayrıca ben aracın sağına ve soluna araç dövmesi yaptırmayı düşünüyorum dövme konusunda daha karar veremediğim için şimdilik yaptırmadım aradığım dövmeyi bulunca yaptırcam...

fotoları yiğit kardeşim yüklicek şimdii herkes daha net görebilecek

Hayırlı olsun güzel olmuş :eyv ama yandaki şeritler olmamış bence ama serit dışında süper :eyv

Geri