Megane Coupe Modifiye Çalışmalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okky33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gözükmüyor resimleriniz imageshack sitesinden yükleyin lütfen

arkadaslar bugünkü resimler bunlar araca bundan sonra yapılacak işlemlerde yorum ve tavsiyelerinizde dikkate alınacak bugüne kadarkiler kendi fikrimdi daha bitmedi yalnız şimdilik resimler bunlar artık yorumlar sizden. bide resimleri doğrumu ekledim bilmiorum k.bakmayın yanlıslık varsa...

burak dinler arkadasım dün resimleri düzenlemişti yine bi el atarsa şu işe sevinirim en azından ben su resim ekleme işini kavrayana kadar...

aracınız cok güzel olmuş görünüşe göre pek eksiği yok gibi aracın içini gormedk ses sistemi veya torpido gostergeler ne alemde blmioruz ama dıs gorunus olarak siyhla beyazn uyumu mükemmel..

iç mekan resimlerini de eklicem arkadaslar iç mekanda da değişiklikler var göstergelerde vs led çalışması yaptık. ses sistemi olarak 30 cm lik 1200 watt alpine subwoofer jvc sterio amfi 2 adet 16 cm m-acustik kompenant arkada 16 cm 2 adet pioneer hoparlör artı 2 adet pioneer mid takım 2 adet tiz takım var

ayrıca gösterge içerisinde carbon uygulaması var

daha detaylı resimleri bekliyoruz kazasız belasz sürüşler :eyv

güzel ama final resimlerini göremedim eğer izmir de iseniz bu aracı görmek isterim :)

beyaz hali harika

son eklenen resimleri görebilen varsa imagsten yükleyebilirmi

Geri