mrb arkadaşlar megane 4 sedan aracımla aranıza katıldım foruma da yeni üye oldum ancak araçla ilgili sıkıntılarım var. Aracın hb modellerinde tabela tanıma sistemi var amatör videolarda da görünüyor ayrıca resmi sitesindeki broşürlerde de var reklamlarında da görünüyor ayrıca aracı aldığım bayiye özellikle almadan önce sordum var abi dediler ancak benim araçta tabela okuma sistemi yok yada bir türlü açamadım tekrar bayiyi aradım abi var dediler yine ama ben bulamadım bilen var mı nasıl açılıyor aracım sedan ıcon deri koltuk hariç full opsiyon.
İkinci olarakta lastik basınç sistemi ile ilgili sorunum var lastik basınç kontrol sistemini açtığımda lastik belirleniyor diyor sıfırla diyorum aynı uyarıyı yine veriyor ve donup kalıyor basınçları göremiyorum bir ayarımı var sebebi nedir?
üçüncü konu ise fanda yaşanan sıkıntı fan açıkken aynı anda hem cam hem ortaya veya ayaklara verdiğimde aynı anda üfleme yapmıyor her birini tek tek üfleme yapıyor bu bir sorun mu diğer megane 3 aracımda böyle bir sorun yoktu
İkinci olarakta lastik basınç sistemi ile ilgili sorunum var lastik basınç kontrol sistemini açtığımda lastik belirleniyor diyor sıfırla diyorum aynı uyarıyı yine veriyor ve donup kalıyor basınçları göremiyorum bir ayarımı var sebebi nedir?
üçüncü konu ise fanda yaşanan sıkıntı fan açıkken aynı anda hem cam hem ortaya veya ayaklara verdiğimde aynı anda üfleme yapmıyor her birini tek tek üfleme yapıyor bu bir sorun mu diğer megane 3 aracımda böyle bir sorun yoktu
Son düzenleme: