https://www.yedexe.com/urun/megane-iv-aksesuar-prizi Aldığım parça numarası ve site linktedir.
Paylaşım için teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.yedexe.com/urun/megane-iv-aksesuar-prizi Aldığım parça numarası ve site linktedir.
Merhaba,
Forumda çok bilgiler var bu konuda ama aynı sürüm araca da sahip olduğumdan (2017 Hb icon) cevaplayayım.
4 ay dahil üretimler. RLink sürümleri 2.2 geliyor. Yazılımsal Android Auto ve CarPlay desteği açık değil. Donanımsal da CarPlay desteklemiyor.
Bendeki de sizdeki de bu şekilde.
Bundan daha yeni sürümler v3'le geliyor. Donanımsal ve yazılımsal Android Auto ve carPlay destekli.
Senin yapabileceklerin. Eğer aracın garantisi bitmediyse yetkili serviste v7'ye güncelletmek. Bundan başka güncellemelerde çoğu kişi sorun yaşadı. Detay istersen ilgili konuları okumanı tavsiye ederim. Gördüğüm herkes ve tecrübeli olanların önerisi yetkili serviste v7 güncellemesi.
Bunu yapınca debug ekranından Android Auto açılabiliyor. Sorunsuz çalışıyor ben ve çoğu kişi memnun.
CarPlay usb amperi yetmediği için çalışmıyor deniyor. USB modülünü değiştirip çalıştıranlar var ama 1000 TL üstü masraf diye hatırlıyorum. Bunun da ilgili konuları var.
v7 servis güncellemesinden sonra ben v8 güncelledim.
v9'u da çıktı forumdaki tecrübeli arkadaşların youtube videoları var fakat sorun yaşayan da olan olduğu için ben v9 güncellemedim.
Sonuçta bu tip senn yaptığın güncellemeler ve debug ekranı değişiklikleri her zaman senin sorumluluğunda risk içermekte.
@lamav4
Ben de alıntı yapamadığım için mesajı alınıtılıyordum. Görmüşsün iyi olmuş.
Ben Maltepe Güven Altan'da yaptırdım ama lütfen burada yaptırdılar gibi söylemesen daha iyi olur. Zor kabul ettiler.
v2'de iOs sorunları vs oluyordu Bluetooth, radyo çekme sorunları bunlar söyleyebilirsin.
Fakat garanti bitme durumunda yaparlar mı bilmiyorum. Çünkü v7 güncellemesi çok ciddi uzun sürüyor ve riskli. RLink de pahalı bir sistem bu yüzden biraz daha zor kabul edeceklerdir.
Bence bu arada servis farketmeyecek. Bildiğin yere gidip anlaşma çalışmak en iyisi.