Megane 4 EDC’ddn Gelen Ses

Atti

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 2016 Megane 4 1.5 EDC aldım. Vites P’de iken vites değiştirmek için frene basınca vitesten hafif ama duyulacak bir şekilde tık sesi geliyor. Bu ses sizde de var mı merak ettim ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Vites kolunun oradan gelen sesi kastediyorsanız normal bir ses o.

Teşekkürler hocam.

Rica ederim.

bende korkmuştum edcler bozuldu diye :) o ses normal birde elektronik el freni varsa onun sesi de geliyor camlar acıksa :)

Sorma hocam, bozulmasından çok işten izin al git, servise dert anlat vs. vs. uzun iş :))

EDC konusu açılmışken sorayım. Vitese tutunca bir titreşim hissediyor musunuz ? Normalde gözle bir titreşim görülmüyor da. Tabii bu normalde olabilir bilmediğimden soruyorum :) Bir de araç uzun süre park halinde kalınca (4-5 gün veya daha fazla) araçı çalıştırıp ilk hareket ettirince 'kartt' diye bir ses geliyor. Çok abartılı bir ses değil tabi. Elektronik park frenli aracım bu arada.

arkadaşlar söylediklerinizin hepsi normal şeyler, p konumundaki ses de, hareket ederken ki gaarrtt sesi de. hiçbir problem yok

Kadjardada ayni sesler var bi sorun yok [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar mandal kilit sesidir o, başka vites konumlarında gelmez... Frene basmadan P konumundan başka viteslere geçmemesinin sebebi ondandır.

Geri