Öncelikle Oyak kampanyasına yazıldıysanız ben vazgeçtim diyemezsiniz -ki ben de icon 1.5 edc için yazıldım-.Evett bu opsiyonlar sunulmadı ancak ben yine de Oyak kampanyası aracılığıyla piyasadan her koşulda uygun aldığımızı düşünüyorum. Ayrıca dışarıdan alacak kişiler için de sorduğum kadarıyla 95000tl dediler icon 1.5 edc opsiyonsuz için. Bence astra,leon ile yarışır bu araç. Önyargıyı bırakıp almaya karar verdim herkes için hayırlısı olsun diyelim..
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla kampanyadan vazgeçememe diye bir şey yok vaz geçebiliyorsunuz, ancak vazgeçme durumunda bir sonraki yıl kampanyalardan faydalanamıyorsunuz. Ön yargı diye düşünmüyorum aslında araç ve özellikler fiyat açısından bakıldığında diğer bütün markalara göre avantajlı. Fakat aracı dışarıdan alacak kişiler için bahsedilen fiyatlar net değil, o anlamda beklesek mi acaba diye düşünmüştüm. Nisan 7 de tanıtımı var diye öğrendim ben de bakalım o tarihe pek bir şey de kalmadı aslında, o zaman birçok şey netleşecektir diye düşünüyorum.