- Konuyu Başlatan
Teşekkür ederim abi, valla araci geldiğini duyunca kostura kostura gittim, normalde arabayi gostermiyorlar tanidik oldugu icin gosterdiler, bir fotografim yagmur altinda cekildi sonra ricamla kapali yere aldik orada cektim resimleri arac gercekten cok guzel, bayideki arkadasin yalancisiyim, bana 130 bg 107 bin dedi ama full dolu arac, opelden asagi kaliri yok yani koltuk isitmasi dahi vardi, arka mesafe cok iyi on koltugu kendime gore ayarladim boyum 1.87 dizlerim ondeki koltuga deymedi clioda sofor koltugun arkasina oturamiyorum, bas mesafeside 4 parmak mesafe vardi, ben araci cok begendim ama gercekten fiyati cok yuksekDemek 130hp lik gelmiş.Donanimhaber de konu açmışlar ama dci 110hp için 107bin demişler herkes pahalı bulmuş.
Sınıf lideri golf .İçine su almasına rağmen ,tampon boyalarının atmasına rağmen(beyaz renk) ,sorunlu dsg sine 10 yıllık aynı tasarımına rağmen . Birde şu motor meselesi vardı
Megane iş yapar ,tasarım ,donanım ve uyumlu euro 6 dizel ve EDC var.
110dci edc icon 90-95 bin aralığında olur.Bence en büyük rakibi astra oda çok donanımlı ve farklı.
Resimler çok güzel Selim eline sağlık,büyük ekran önceleri göze batıyordu ama talismana binincede hoşuma gitmişti.Megane dada güzel olmuş.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi