bir alamadım gitti su megane 3 yarın bir renoyu arayayım gelmişmi arac güzel arac allah kaza bela vermesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir alamadım gitti su megane 3 yarın bir renoyu arayayım gelmişmi arac güzel arac allah kaza bela vermesin.
Şafak tut tolga hehe hehe
o zaman ne mutlu euro 5 diyelim
bide bende gazpedalında birşey oluyo sonuna kadar bastıgım zaman bi yerde sanki bişeye takılıyor gibi oluyo sanki sonuna gelmiş gibi sonra 3-4 cm daha kadar basılıyor acaba bu nedir?
Ben daha geçen ay farkettim bunu ,2 yıldır biniyorum tam bastığımı sanıyormuşum hep halbuki o kalanıda basınca biraz daha farkediyor benim arabada bence orasıda boşluğu falan herhalde diyeceğim ama bendede var yani .
Murat bey peki konunun başında söylediğimiz sabah ilk çalışma hakkında bilginiz varmı? Sağolsun arkadaşlar gerçi söylediler ama bunun özellik olduğunu size nedir?İzniniz olursa bu Pedaldaki Tetik olayına ben açıklık getiriyim benim aracımdada aynısı mevcut, Hız limitleme özelliği olan her aracta olur bu sanırım sizlerin aracındada var, hız limitleme acıkken gaza ne kadar basarsanız basın sizin belirlediginiz hızın maksimum 3-5 km üstüne çıkar Ani bir durumda örneğin araba sollarken hıza ihtiyac duymanız halinde limitlemeyi kapatmakla uğraşmak yerine tetiğe bastıgınızda araç liminetörü yok sayarak normal hızlanmasına devam eder asıl görevi budur. Normal şartlarda hızlanmanıza faydası yoktur birde Otomatik vitesli araçlarda gaza basılarak vites küçültülür, Tetiğe basılması sonucu araç iki vites birden küçültür Devir müsaitse ( bu özellik yeni otomatik vites kullananlar için yokuşlarda sorun yaşamasınlar diye.)
İzniniz olursa bu Pedaldaki Tetik olayına ben açıklık getiriyim benim aracımdada aynısı mevcut, Hız limitleme özelliği olan her aracta olur bu sanırım sizlerin aracındada var, hız limitleme acıkken gaza ne kadar basarsanız basın sizin belirlediginiz hızın maksimum 3-5 km üstüne çıkar Ani bir durumda örneğin araba sollarken hıza ihtiyac duymanız halinde limitlemeyi kapatmakla uğraşmak yerine tetiğe bastıgınızda araç liminetörü yok sayarak normal hızlanmasına devam eder asıl görevi budur. Normal şartlarda hızlanmanıza faydası yoktur birde Otomatik vitesli araçlarda gaza basılarak vites küçültülür, Tetiğe basılması sonucu araç iki vites birden küçültür Devir müsaitse ( bu özellik yeni otomatik vites kullananlar için yokuşlarda sorun yaşamasınlar diye.)
Seni sorun iyice netleşti Tolga Adaşım.