şimdilik 1 tane olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resim isterizzzzz benimde hedefimde cliomu (1.6 16v) satıp bunu almak var sabahki olaylar normal 8 yıldır bende bu araç sabahları tanıyamıyorum hala
Alp beraber gidelim indirim yaparlar...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Valla heralde yükleyebildim.İnşallah yani
Fren gayet iyi.Arabadan genel olarak şu olmamış dediğim inanın bişey yok.Herşey gayet hoş fakat işte yavaş yavaş tanıyorum.Bir önceki arabam opel vectra idi.Çok çektim ondan.Fakat bu megane 3 aldıktan sonra harbi insan hoş duygular yaşıyor.
sağol tolgacım!
Hıımmm demekki böle bi durumda aniden basacaz öylemi? Bunu söylemen iyi oldu önemli bi konu bu!Frenler iyide araçın verdiği el kitabında fren kısmını bi oku abi bence abi ben bu yüzden bi duramayıp öndeki araça vurmuştum...Çok hızlı gidiyorsan ani durmalarda freni kökleyin yazıyor ani fren sistemi böyle devreye giriyomuş, sonuna kadar basmassan kendin pompalamaya çalışırsan frene bas çek falan bu araba abs yüzünden kolay kolay durmuyor bu yüzden kaza yapmıştım seninde başına gelmesin diye sölüyorum