Megane 3 sabah ilk çalışma

resim isterizzzzz :D benimde hedefimde cliomu (1.6 16v) satıp bunu almak var :D sabahki olaylar normal 8 yıldır bende bu araç sabahları tanıyamıyorum hala :D

Alp beraber gidelim indirim yaparlar...:D:D

01022011298.jpg

01022011301.jpg

Sağol Tolgacım! :)

Fren gayet iyi.Arabadan genel olarak şu olmamış dediğim inanın bişey yok.Herşey gayet hoş fakat işte yavaş yavaş tanıyorum.Bir önceki arabam opel vectra idi.Çok çektim ondan.Fakat bu megane 3 aldıktan sonra harbi insan hoş duygular yaşıyor.

Frenler iyide araçın verdiği el kitabında fren kısmını bi oku abi bence abi ben bu yüzden bi duramayıp öndeki araça vurmuştum...Çok hızlı gidiyorsan ani durmalarda freni kökleyin yazıyor ani fren sistemi böyle devreye giriyomuş, sonuna kadar basmassan kendin pompalamaya çalışırsan frene bas çek falan bu araba abs yüzünden kolay kolay durmuyor bu yüzden kaza yapmıştım seninde başına gelmesin diye sölüyorum

Frenler iyide araçın verdiği el kitabında fren kısmını bi oku abi bence abi ben bu yüzden bi duramayıp öndeki araça vurmuştum...Çok hızlı gidiyorsan ani durmalarda freni kökleyin yazıyor ani fren sistemi böyle devreye giriyomuş, sonuna kadar basmassan kendin pompalamaya çalışırsan frene bas çek falan bu araba abs yüzünden kolay kolay durmuyor bu yüzden kaza yapmıştım seninde başına gelmesin diye sölüyorum
Hıımmm demekki böle bi durumda aniden basacaz öylemi? Bunu söylemen iyi oldu önemli bi konu bu!

Geri