Görsellik ve genel özellik anlamında çok güzel güle güle kullanasınİnternet bağlantısı gps tarzı bir olay olacak sanıyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görsellik ve genel özellik anlamında çok güzel güle güle kullanasınİnternet bağlantısı gps tarzı bir olay olacak sanıyorum?
Teşekkürler.Hayırlı olsun
Merhaba Ben tv anteni bağlatmadım bu yüzden pek kullanmıyorum. Yalnız Türkiyede dijital yayın daha ön planda olduğu için hareket halinda sıkıntı çıkaracağını tahmin ediyorum.Kayhan bey bir sorum olacak araç hareket halınde ıken tv acıkken tv de karıncalanma veya parazıt oluyormu yoksa net bır sekılde gosterıyormu bılgılendırırsenız sevınırm tesekkurler
video da hareket halinde izlenmiyor diyor. durup kanali kayit edip izleye bilirisniz diyor.. baska bir yere gittiniz mi yine kanali aratirmaniz gerekiyor diyor.Kayhan bey bir sorum olacak araç hareket halınde ıken tv acıkken tv de karıncalanma veya parazıt oluyormu yoksa net bır sekılde gosterıyormu bılgılendırırsenız sevınırm tesekkurler