Megane 3 Mercekli ve Ledli Far operasyonu ( Ufaklık, 16 BDE 33)

Atakan görüyorsun degilmi dahada bişey demem ben :) Ellerine saglık kardeşim cok guzel olmus..

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
El emeğiyle yapılan şeylerin yeri başka oluyor :eyv

Maşallah güzel olmuş ellerine sağlık

öncelikle biliyorsunuzki megane 3 mercekli araçalrdaki mercekler d2s yani bixenon mercek ama benim hali hazırdaki xenon kitlerim h7 olduğundan ayriyeten h7 valeo mercek aldım.. (bundaki amacım ayriyeten d2s ampül ve hali hazırdaki xenon balastlarımı d2s ampüle uyarlayacak aparatların toplam 200tl gibi bir mebla ek maliyet ve ne kadar bixenon olsada megane 3 lerde uzun yapınca sarı uzunlarında yanmaya devam etmesi sebebtir)

Bu kısmı anlayamadım? Şimdi oem bi xenon far da uzunlar açıldığında yandaki h7 halojenler demi yanıyor? Siz şimdi H7mercekleri h7 kitiniz olduğu için aldınız da araç üzerinde hangi mercek kullanıldı D2s mi ? H7'mi ?

Sonuç gayet güzel olmuş, emeğinize sağlık.

Son düzenleme:
çok iyi olmuş güle güle kullan :eyv

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
El emeğiyle yapılan şeylerin yeri başka oluyor :eyv
Ayenen dediğin gibi hataları var yakından bakılınca ama malesef oda farın 3. kez açılmasından kaynaklanan sorunlar.. sonuçta mercek olayını kıvırdığım için bir sonraki proje bir çift yeni far alıp içlerini değiştirmek olacak..

Maşallah güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim;)

Çok güzel olmuş...Eline sağlık...
Sağolasın teşekkür ederim ;)

Bu kısmı anlayamadım? Şimdi oem bi xenon far da uzunlar açıldığında yandaki h7 halojenler demi yanıyor? Siz şimdi H7mercekleri h7 kitiniz olduğu için aldınız da araç üzerinde hangi mercek kullanıldı D2s mi ? H7'mi ?

Sonuç gayet güzel olmuş, emeğinize sağlık.
Aynen o şekilde megane 3 lerin oem bixenonları bmw ler gibi şimşek efekti veremiyor o sebebpten yandaki h? (uzunlardaki ampuller h kaç bilmiyorum :) ) halojen ampülde yandığından sıkıntı oluyor görüntüde .. bende zaten bunu çözemediğimden vede elimdeki h7 kısa far xenonlarımıda kullanmak istediğimden çıkma aldığım oem d2s bixenon mercekleri söküp yerlerine h7 mercek taktıktan sonra mercek modifiyesi yaptım ..

çok iyi olmuş güle güle kullan :eyv
teşekkür ederim sen kendini bayaa bir nadasa çektin geri dön artık diyorum başkada bişee demiyorum :)

çok çok çok beğendim bende yapmaya kalkışabilirim :D mercek fiyatı ne kadar abi?
cidden ellerinize sağlık çok yakışmış:eyv

Geri