Megane 3 Mercekli ve Ledli Far operasyonu ( Ufaklık, 16 BDE 33)

ama daghan abi o kucuk far mercekten cıkandan daha fazla aydınlatıyormus gibi duruyor,bide kesin bir sekilde simsek atamıyor farlar o kucuk far yuzunden,ona operasyon duzenleyince aydınlatmada da sıkıntı olmasın?

Her zaman ki gibi çok güzel bir işlem daha yapmışsınız .
Emeğinize sağlık :)

10 numara olmus gercekten.. kisa devreyi yakmadan ledler yaniyorsa oyle de bir fotograf atabilirmisiniz..

Dağhan, coşturmuşsun yine kardeşim, eline emeğine sağlık. Senin araca zaten bayılıyordum, daha da hoşuma gitmeye başladı:eyv 1 numara olma yolunda hızla ilerliyorsun Maşallah:bravo

çok güzel olmuş eline sağlık
eyvallah çok saolasın ;)

elinize emeğinize sağlık güzel proje
Emre senin projenin yanında bizimki çerez be kardeşim .. takipteyim Allah gönlüne göre versin tiiz zamanda sonuca ulaş inşallah..

Canavar olmuş maşallah. Emeğinize sağlık.

ama daghan abi o kucuk far mercekten cıkandan daha fazla aydınlatıyormus gibi duruyor,bide kesin bir sekilde simsek atamıyor farlar o kucuk far yuzunden,ona operasyon duzenleyince aydınlatmada da sıkıntı olmasın?
Kardeşim dediğin gibi şimşek efektinini sebebi o uzun far tası.. ama ışık şiddeti daha fazla değil sadece o küçük tas ışığı mercek gibi toparlamayıp dağıttığı için sana daha çok ışık veriyormuş gibi gelmekte.. esasında uzun far ampüllerini çıkardığında gece sorun çözülüyor fakat bu seferde gündüz farlar kapalı konunda selektör çalışmıyor:D zaten araya aparatı sırf bu yüzden koyuyoruz gündüz farlar kapalı iken selektör yapabilmek için ;)

Her zaman ki gibi çok güzel bir işlem daha yapmışsınız .
Emeğinize sağlık :)
sağol kardeşim ;)

10 numara olmus gercekten.. kisa devreyi yakmadan ledler yaniyorsa oyle de bir fotograf atabilirmisiniz..
esasında fotolar arasında o şekilde resimde var ama telefonun flaşı mercekte yansıma yapmış kısalar yanıyor gibi çıkmış :) ama başka fotoda koymaya çalışırım ;)

Dağhan, coşturmuşsun yine kardeşim, eline emeğine sağlık. Senin araca zaten bayılıyordum, daha da hoşuma gitmeye başladı:eyv 1 numara olma yolunda hızla ilerliyorsun Maşallah:bravo
Eyvallah kanka ;) verem la benim arabayı sana ;) temiz sahabından dokturdan :)

maşallah güzel olmus kazasız belasız

Çok güzel olmuş arkdaşım. Benim fluence da olsa geşke:D

Geri