Megane 3 araç içi karbon folyo kaplama

Elimde hala folyo varken biraz daha uğraşıp bazı yerleri daha kapladım. Kırmızıyla daireye aldığım yerleri daha sonradan kapladım, ilk koyduğum fotoğraflarda oralar kaplı değildi.

20111220145111111.jpg

20111220144948.jpg

20111220145006.jpg

20111220145014.jpg

20111220145106.jpg

Şu zamana kadar kapladığım bütün parçalar yerinden çıkartılarak ve tekrardan kalkmaması için parçanın arkasına döndürülüp monte ettim. Hem içte hem dışta. Sadece ön ve arka amblemleri kaplarken çıkartamadım arkadaki yapışkan olduğu için çıkartmak kolaydı fakat ben çıkartmadım. Öndekininde vidası çok içeride olduğu için ulaşamadım.

şimdi butunluk saglanmıs zaten guzelmiş daha güzel olmuss :)

Ellerine sağlık,çok muhteşem bir çalışma yapmışsın gerçekten,şu parçaları sökebilsem bi böle cesaret gelse söküm yapacam bende hemen üstünden kapladım pek iyi olmadı.

ben şahsen begendim. emeğine saglık.

bende aracıma yapmak istiyorum fakat kaplama işlemi nasıl oluyor acaba köşeleri falan kaplarken nasıl yapıyorsunuz acaba ?bu folyoları herhangi bir yerde bulabilirmiyim ?

bana 2 folyo kargo ücretiyle 50 liraya geldi gri zaten fotoların birinde gözüküyor siyak olan ondan daha büyük siyah olan araç tavanını kaplardı hiç kesmeseydim
sipariş verdiğiniz sitenin adresini alabilirmiyim acaba ? bende sipariş vermeyi düşünüyorumda

Çok güzel olmuş emeğinize değmiş.

gayet güzel olmuş zamanla güneş gördükçe folyolar gevşiyecek haberin olsun :)

Geri