Megane 3 araç içi karbon folyo kaplama

Yok Yok bende senin gibi taktım onlardan ama arabanın asaletine biraz yabancı gibi..Biliyorsun megane 3 TARZ STİL ve TUTKU demektirrrrrr

asalet konusunda doğrusun. direksiyon kılıfı direksiyonu dahada kalınlaştırdı ama bildiğin gibi bir soyulma değil soyukları düzeltmeye çalışırken dahada mahfettim ondan taktım kılıfı

öncelikle ellerine sağlık hocam kısmetse hazır bende kafamda varken sökme şekillerini senden görüp yapıcam kararım artık kesin .. bu arada benim aracımında direksiyon soyulmaya başladı ben garantiden buna çözüm arayacağım malum aracım daha 1 senelik ve 20000 km de deri direksiyon bu kadar kısa sürede soyulmamalı bence..

öncelikle ellerine sağlık hocam kısmetse hazır bende kafamda varken sökme şekillerini senden görüp yapıcam kararım artık kesin .. bu arada benim aracımında direksiyon soyulmaya başladı ben garantiden buna çözüm arayacağım malum aracım daha 1 senelik ve 20000 km de deri direksiyon bu kadar kısa sürede soyulmamalı bence..

senin düştüğün durumun aynısına ben 1 yıl önce düştüm. Servise gidip çözüm bulmalarını istedim, fotoğraflarını çekip merkeze yolladılar ama bir daha ses çıkmadı. Gidip üstelemek lazım, burada cunda da bir taksi var sport tourer marka onunla konuştum aynı şekil onunda direksiyon simidi ve vites topuzunda soyulmalar olmuş servise biraz baskı yapınca değiştirtmiş. Bana en yakın servis 50 km uzakta. Yakında olsaydı sık sık gider baskı yapardım ama olmuyor, bende kılıf alayım dedim ve kılıfı taktım. Kaplamak içinse parçalar çok kolay sökülebiliyor ve kaplanmasıda gayet kolay, genelde düz şekilde olduğu için kolay kaplanıyor. Hatta ben daha ileri gidip göstergeleri sökmüştüm bir ara, sonra kırmızı transparan folyo alıp ibreleri onunla kaplayıp rs lerdeki gibi bir görüntü vereceğim. Yardımcı olduğum için sevindim

Arkadaşlar garantili araçlarınızda direksiyonda soyulma olursa servis değiştirmek zorunda, işin peşini bırakmayın...

Arkadaşlar garantili araçlarınızda direksiyonda soyulma olursa servis değiştirmek zorunda, işin peşini bırakmayın...
aynen dediğiniz gibi ..

UGURMELIH senin şanssızlığın servisin uzak olması benim evime 10 dakika ufacık sıkıntıda yanlarındayım sıkıldılar benden şimdi yatıyorum yoksa kapı fitilinden su aldı aracım en kısa zamanda kapı fitilllerinide değiştiricem hatta ön tamponumda boya atmaları oldu .. konuştum servisle boayayacaklar..

valla mükemmel eline sağlık çok güzel görünüyorlar

aynen dediğiniz gibi ..

UGURMELIH senin şanssızlığın servisin uzak olması benim evime 10 dakika ufacık sıkıntıda yanlarındayım sıkıldılar benden şimdi yatıyorum yoksa kapı fitilinden su aldı aracım en kısa zamanda kapı fitilllerinide değiştiricem hatta ön tamponumda boya atmaları oldu .. konuştum servisle boayayacaklar..

şans işte yapacak bişey yok. Bundan 1.5 yıl önce geçirdiğim bir kaza sonucu sağ marşbiyel kesilip oraya başka marşbiyel kaynaklandı ve sağ arka kapı değişti.Arabamı aldıktan 4-5 ay sonra yıkamacıda aynı marşbiyelde boya attı tazyikten, götürüp yeniden boyattım düzeldi. ama 1 ay önce kendim benzinlikte yıkarken yine aynısı oldu. Benimde yine götürüp boyatmam lazım marşbiyeli. ama dediğim gibi servis 50 km uzakta olunca hemen olmuyor kim bilir ne zaman götüreceğim

Daha ne diyeyim ben daha ne diyeyşm şarkısını sana armağan ediyorum :D :D

ok şarkı için saol :eyv

Geri