Yok Yok bende senin gibi taktım onlardan ama arabanın asaletine biraz yabancı gibi..Biliyorsun megane 3 TARZ STİL ve TUTKU demektirrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle ellerine sağlık hocam kısmetse hazır bende kafamda varken sökme şekillerini senden görüp yapıcam kararım artık kesin .. bu arada benim aracımında direksiyon soyulmaya başladı ben garantiden buna çözüm arayacağım malum aracım daha 1 senelik ve 20000 km de deri direksiyon bu kadar kısa sürede soyulmamalı bence..
aynen dediğiniz gibi ..Arkadaşlar garantili araçlarınızda direksiyonda soyulma olursa servis değiştirmek zorunda, işin peşini bırakmayın...
aynen dediğiniz gibi ..
UGURMELIH senin şanssızlığın servisin uzak olması benim evime 10 dakika ufacık sıkıntıda yanlarındayım sıkıldılar benden şimdi yatıyorum yoksa kapı fitilinden su aldı aracım en kısa zamanda kapı fitilllerinide değiştiricem hatta ön tamponumda boya atmaları oldu .. konuştum servisle boayayacaklar..