Megane 3 'Akü Şarj Oluyor' Uyarısı

Bende de iPhone'uma bağlanırken özellikle "Akü şarjı düşük" uyarısı veriyor. Acaba aküye baktırmam gerekir mi?

abi senin akü şarjı düşük uyarısı teyp ekranında çıkıyordur yanlışsam beni düzelt eğer böyle ise dikkat et o telefonun şarjının düşük olduğundandır.. bu dediğime dikkat et ;) sıkıntı yok yani..
diğer arkadaşımız bahsettiği yol bilgisayarı ekranında çıkar turuncu renkle yanar bende tesisat olduğundan kafasına esince çıkar:) onada kafayı takmıyorum bugün servisteydi 40000 bakımı tesisat var yapıcak bişe yok dedi ustam :)

Bende de iPhone'uma bağlanırken özellikle "Akü şarjı düşük" uyarısı veriyor. Acaba aküye baktırmam gerekir mi?

'Akü şarj oluyor' ile 'Akü şarjı düşük' arasında fark olduğunu düşünüyorum. Ben bi baktır derim...

güray yanlışın var kardeşim yazıların biri teyp ekranında çıkar ve sadece bluetoothla telefon bağlıyken ve telefonun şarjı düşükken çıkar ben şürekli buletoothla telefonumu bağlayıp müzik dinliyorum .. burdan biliyorum.. diğeri yol bilgisayarı ekranında çıkar o işte akünün şarjının az olduğunu gösteririr hatta arabayı çalıştır der..

güray yanlışın var kardeşim yazıların biri teyp ekranında çıkar ve sadece bluetoothla telefon bağlıyken ve telefonun şarjı düşükken çıkar ben şürekli buletoothla telefonumu bağlayıp müzik dinliyorum .. burdan biliyorum.. diğeri yol bilgisayarı ekranında çıkar o işte akünün şarjının az olduğunu gösteririr hatta arabayı çalıştır der..

Anladım, ben yol bilgisayarında sandığım için böyle söyledim...

Anladım, ben yol bilgisayarında sandığım için böyle söyledim...

ok gergince yazmadım mesajı yanlış anlamadın umarım kardeşim ;)

Evet Teyp ekranında çıkıyor uyarı... iPhone'umun şarjını söylüyor olabilir evet, bi takip edeyim bakayım... Teşekkürler cevaplar için...

aynen selcuk abi.. ozaman kesin telefonun şarjı bitiyordur bende ilk gördüğümde şaşırmıştım :) ;)

Merhaba Arkadaşlar. Megane II 2008 dci Aracımda 3 gündür '' AKÜ ŞARJ OLMUYOR'' uyarısı alıyorum. Forumda ve Nette birçok arkadaş bu durumdan bahsetmiş ve Aynı Arızayı yaşayanlar var. Oto Elektrikçisine gittim.Akü Voltajı 14.5. Usta Şarjı güzel dedi. Dinamo ve Kayışdada sorun yok. Bilgisayara bağladık aracı arıza kodu falan vs. yok. Sıkıntı ne olabilir arkadaşlar? Sabahları Marş Basmada sorun yok. Beyine giden kablo falan demiş birkaç arkadaş burda??? Aynı arızayı yaşayanlar bu sorunu nasıl halletti? Lütfen acilen yardım bekliyorum.

Peki arkadaşlar telefonun USB şarz kablosunu arabanın USB girişine taksak telefon şarz olur mu?

Geri