Megane 3 'Akü Şarj Oluyor' Uyarısı

15 ayda yada bir kaç yılda akü kolay kolay bitmez. Biz 6 senedir kullanıyoruz tık demedi o kadar içinde müzik dinlediğim halde.

6 yıl aküde güzel ömür. 19-20 ayda biten delphi akü biliyorum dizel megan2 de. bir nevi şans işi

arabanız kaç model. benimkini 15 aydır kullanıyorum akü uyarısı vermedi hiç. eski karadüzenlerde akü zayıfladımı marştan anlaşılıyordu. yeni motorlarda belli olmuyorki sabah basan akü akşama basmıyor.

Aracım 2011 model, 20 aylık :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aracım 2011 model, 20 aylık :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:):) kritik aydaymış. bu ayı atlattımmı gerisi kolay:)

he bendede var o sıkıntı , 2 parça müzik dinleyince akü şarjı için aracı çalıştırın diyor, insanın aklına akü dolu değilmiki diye bir soru geliyor

he bendede var o sıkıntı , 2 parça müzik dinleyince akü şarjı için aracı çalıştırın diyor, insanın aklına akü dolu değilmiki diye bir soru geliyor

Aynen öyle fakat şuan bir sorun yok o uyarı bir daha çıkmadı hiç... :)

Akünün üzerinde yazan değer ah yani amperehours akünüz 60 amper ise saat boyunca 60 amper verebilir demek(sağlıklı bir akü).Siz orjinal teyip ve hoparlörlerinizle bu aküyü 1 günde bitiremezsiniz.Korkmanıza gerek yok araç çalışmaz iken 1,2,3,4,5 saat teyip dinleseniz dahi aracınız tek seferde çalışır .Tabi bahsettiklerim sağlıklı bir aküde:o

Bende de iPhone'uma bağlanırken özellikle "Akü şarjı düşük" uyarısı veriyor. Acaba aküye baktırmam gerekir mi?

Aynen öyle fakat şuan bir sorun yok o uyarı bir daha çıkmadı hiç... :)

belkide araç uzun süre şarjda durmadığı için o uyarıyı veriyorda olabilir mesela ben aldım alalı günlük en fazla 10 km yol yapıyorum. ama arkadaşlarında dediği çalışırken gayet güzel çalışıyor demekki önemli bişey değil :)

6 yıl aküde güzel ömür. 19-20 ayda biten delphi akü biliyorum dizel megan2 de. bir nevi şans işi

Aynen hocam hala tek seferde marş yiyor farları falan açtığımda ise çok kısılma olmadan çalıştırıyor hala renaultun orjinal etiketi duruyor

Aynen hocam hala tek seferde marş yiyor farları falan açtığımda ise çok kısılma olmadan çalıştırıyor hala renaultun orjinal etiketi duruyor

maşallah kardeşim. arabanınızın elektrik aksamı ve şarj etme sisteminin sıhhatli çalıştığınıda gösterir uzun gitmesi:)

Geri