megane 2 sağ park ve plaka ışığı sorunu acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemzal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı merak etme hatta araç içindeki sigörta panelinin kapağında yedek sigortalar var her çeşit tabi kullanmadıysan (sigortaları kontrol etmek için karga burnu pense lazım olabilir)

o da var ama karga burun ne işe yarayacak??

mini sigorta oldugu için çekmekte zorluk olmaz

ampüller çalışıyor şimdi denedim.
sağ arka da sinyal hariç hiç bişey çalışmıyo.sağ önde de park çalışmıyor.
bunların sigortası nerde ki ??

Geçmiş olsun, aynısı benimde başıma geldi sol tarafta arkada stopdada ön parklarda yanmıyodu hatta far ayarı düğmesininde. ışıkları yanmıyodur kaputun altındaki sigortalardan sigorta yanmış yenisi ile değiştirin. ama tam en dipte çıkarmasıda takmasıda tam bi dert baya uğraştırır. yeni sigorta alıp takarsan sorunun hallolur.

Sturk abininde dediği gibi. kargaburunda bitiyo iş zaten bi arkadaşını daha bul o kapağı kastırsın,sende sigortayı sök tak ben öyle yapmıştım. kapakta zaten şemada gösteriyo hangi sigorta olduğu tamda en arka dipte o sigorta yanlış hatırlamıyosam.

Kaput altındaki sigortalara bakın, arka tarafta yanmıyorsa büyük ihtimalle sigorta patlamış..

Ben pek bilmiyorum bu araçları ama fikrimi söyleyim :

Bu araçlar birden fazla komut tek bir sigortada birleşiyordu sanırım .Bu iyi bir sistem 20 sigorta birden değilde 8-10 sigorta bulunuyor ne güzel .

Sigortalarda bir problem vardır .

En yakın Renault servisine başvurun .

bahsedilen yerdeki sigorta kutusunu da sökmek gayet problemli bir iş. renault mühendisleri yine dua alırlar sanırım.... :pislik

bahsedilen yerdeki sigorta kutusunu da sökmek gayet problemli bir iş. renault mühendisleri yine dua alırlar sanırım.... :pislik
6517153255_e99247b9c1_b.webp

Yukarıda ki şemadan aşşağıda ki kodları takip edin :

7A : Sağ Park Lambası - Hız Regülatörü Limitörü - Yörünge kontrol - vites göstergesi - Isıtmalı Koltuk kumandaları

7B : Sol Park - Dörtlü Flashör Akım butonu ve Merkezi Kilit - Far ayar reostası - ....
8A : Sol Uzun
8B : Sağ Uzun
C 8 : Sağ Kısa far
8D : Sol Kısa Far
10 : Ön sis farı

vs vs . Sizin 7A yı değiştirmeniz lazım

Kadir Salim KARAOĞLAN.. Fotoğraf ve yazılar bana ait , Kaynak Renault TEKNİK .

yahu bu sigorta kutusunun sökme işini video ve ya fotoğrafla yayınlayacak olan var mı?

Cok tskler sorunu sayenizde cozdum

Geri