megane 2 sağ park ve plaka ışığı sorunu acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemzal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iç mekan içerden dışıda dış sigortalardan olabilir :eyv, kaputun altındaki sigortaları kontrol et..

arka plaklık ısıgı sağ sağ park ön ve arka bir sigortadandır doğru sigortayı buldugunuzan emin olun ve sigortada kılcal catlakta olabılır siz farkedememiş olabilirsiniz
değiştirin düzelicektir kolay gelsin

geçmiş olsun arkadaşım motor panelindeki sigorta kutusunu kontrol etmen lazım aynı olay benim başıma geldi
elin takım tutuyorsa akü , akü tablası ve enjeksiyon beyni ni sökmen gerekiyor kutuyu yana doğru kaydırarak çek

geçmiş olsun arkadaşım motor panelindeki sigorta kutusunu kontrol etmen lazım aynı olay benim başıma geldi
elin takım tutuyorsa akü , akü tablası ve enjeksiyon beyni ni sökmen gerekiyor kutuyu yana doğru kaydırarak çek

evet bunları yapabilirim.az önce kapağını açtım fakat akünün sökülmesi uzun iş gibi.o yüzden yarına kadar çalışmalarıma ara verdim.
ordaki sigortalar da içerdekilerden i yoksa ayrı bişey almam lazımmı??
ya da akü inmeden imkanı yok mu?

sizin sıkıntınız içerideki sigorta panelinde

evet bunları yapabilirim.az önce kapağını açtım fakat akünün sökülmesi uzun iş gibi.o yüzden yarına kadar çalışmalarıma ara verdim.
ordaki sigortalar da içerdekilerden i yoksa ayrı bişey almam lazımmı??
ya da akü inmeden imkanı yok mu?
ben ilk acemeligimde sök tak 50 dk sürdü şimdi 20 dk felan
akü sökmeden olmaz üstündeki vidalardan açılmıyo tam akünün orta tarafında kalıyor

sizin sıkıntınız içerideki sigorta panelinde
hocam onu bir çok kez kontrol ettim.hatta her birni teker teker değiştirdim.ama zaten o sigortaları çıkarınca lambaların hiç birine bişey olmuyor.keşke orda olsa :(

ben ilk acemeligimde sök tak 50 dk sürdü şimdi 20 dk felan
akü sökmeden olmaz üstündeki vidalardan açılmıyo tam akünün orta tarafında kalıyor

aküyü zaten kendim değiştirmiştim yarın girişcem artık.
sigortalar içerdekilerle aynı değil mi farklı bişey yok.

Allah Kolaylık versin. Umarım kısa sürede çözülür.

aküyü zaten kendim değiştirmiştim yarın girişcem artık.
sigortalar içerdekilerle aynı değil mi farklı bişey yok.
aynı merak etme hatta araç içindeki sigörta panelinin kapağında yedek sigortalar var her çeşit tabi kullanmadıysan (sigortaları kontrol etmek için karga burnu pense lazım olabilir)

Geri