iç mekan içerden dışıda dış sigortalardan olabilir , kaputun altındaki sigortaları kontrol et..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun arkadaşım motor panelindeki sigorta kutusunu kontrol etmen lazım aynı olay benim başıma geldi
elin takım tutuyorsa akü , akü tablası ve enjeksiyon beyni ni sökmen gerekiyor kutuyu yana doğru kaydırarak çek
ben ilk acemeligimde sök tak 50 dk sürdü şimdi 20 dk felanevet bunları yapabilirim.az önce kapağını açtım fakat akünün sökülmesi uzun iş gibi.o yüzden yarına kadar çalışmalarıma ara verdim.
ordaki sigortalar da içerdekilerden i yoksa ayrı bişey almam lazımmı??
ya da akü inmeden imkanı yok mu?
hocam onu bir çok kez kontrol ettim.hatta her birni teker teker değiştirdim.ama zaten o sigortaları çıkarınca lambaların hiç birine bişey olmuyor.keşke orda olsasizin sıkıntınız içerideki sigorta panelinde
ben ilk acemeligimde sök tak 50 dk sürdü şimdi 20 dk felan
akü sökmeden olmaz üstündeki vidalardan açılmıyo tam akünün orta tarafında kalıyor
aynı merak etme hatta araç içindeki sigörta panelinin kapağında yedek sigortalar var her çeşit tabi kullanmadıysan (sigortaları kontrol etmek için karga burnu pense lazım olabilir)aküyü zaten kendim değiştirmiştim yarın girişcem artık.
sigortalar içerdekilerle aynı değil mi farklı bişey yok.