Megane 2 - Megane 1 Ortak Çalişma :)

kardeşim fren lambasının arka kapağını çıkarırken dikkat et plastik eskidiğinden esnekliği kalmamış direk kırılıyor tecrübeliyim bu konuda :)
tavsiyen için teşekkür ederim :) kırmadan nasıl çıkarabilirim kötü bir tecrübe yaşamak istemiyorum :D

tavsiyen için teşekkür ederim :) kırmadan nasıl çıkarabilirim kötü bir tecrübe yaşamak istemiyorum :D

Tugay Kardeşimiz Beceriksizliği Yüzünden Kirdi hehe hehe hehe Sen Bakma Böyle Dediğine Biraz İsit Kurutma Makiesi İle Yumusat Sonra Rahat Rahat Sökersin :eyv :eyv

Tugay Kardeşimiz Beceriksizliği Yüzünden Kirdi hehe hehe hehe

forumda böyle samimi ilişkiler kurulduğunu görmek insanı gerçekten mutlu ediyor. aranıza katıldığım için mutluyum :) saç kurutma makinesi ile ısıtacağım kesinlikle. dün kilit lambasının renklerine bakacağım diye tırnağın birini kırdım bugünde arka fren lambasını elime almayayım hehe

forumda böyle samimi ilişkiler kurulduğunu görmek insanı gerçekten mutlu ediyor. aranıza katıldığım için mutluyum :) saç kurutma makinesi ile ısıtacağım kesinlikle. dün kilit lambasının renklerine bakacağım diye tırnağın birini kırdım bugünde arka fren lambasını elime almayayım hehe

Tugay Benim Kardeşim Gibidr , Forumdaki Herkezde Birbirine Yardimci Olur ve Samimi İlişkiler Kurar Doğru Yerdesiniz.. :eyv :eyv

Tugay Benim Kardeşim Gibidr , Forumdaki Herkezde Birbirine Yardimci Olur ve Samimi İlişkiler Kurar Doğru Yerdesiniz.. :eyv :eyv

kırılacağı varmış :) nereden bulacaktık otoparkta ısıtıcıyı :)

kırılacağı varmış :)

kesinlikle haklısınız kırılacağı varmış :) bende az önce söktüm yerinden kablo çekmek zor geldiği için ısıtıcı kullanmadım. hiç birşey olmadı sorunsuz çıktı.
az sonra reklamcıya gideceğim ama kararsız kaldım hangi yazı stilini kullanayım sizce? ikiside çok hoş karar veremedim :D

kardeşim biraz orjinal gibi dursun diye ben bagajdaki yazıyı yazdırdım tayfun abiyede aynısını yaptık ama magane 2 lerin yazısı biraz ince olduğu için hafif oynama yaptık yazıda kalınlaştırdık yani :)

senin zevkine kalmış artık :)

eyvallah kardeşim. bende orjinal yazıdan yaptıracağım :eyv

Geri