Megane 2 - Megane 1 Ortak Çalişma :)

Olumlu yorumlarınız için tsk ederım arkadaslar :eyv Hakkı abim bile begendiyse demekki bu sefer basarili bir iş çikarmişiz hehe hehe hehe ( yaparken cok andık seni hakkı abim )

Çok güzel olmuş Clio için varsa alabilirim.

Fatih hocam merhaba ;

Dişarida satılan bir ürün değil bu en yakın reklamcıya gidip 20 dk lık bir çalişma sonrası yapılabilir.. Sadece yanınızda uygulanmasını istediğiniz yazıyı , logoyu vs. Flasha atıp birde 3. Fren lambasını söküp yanınızda goturmek sadece .. Yalnız mat yaptırın daha guzel duruyor ..

Yapılan işlem ; Fren lambanızı olcup ona gore hazırlık yapıyor reklamcı sonra ıstedıgınız logoyu veya yazıyı tam ortalancak sekılde ayarlayıp cıktısını alıyor. Sonra logoda harfler sokuluyor ve uygulanıyor zemin siyah kladıgı için sadece sizin yazdırmak istediğinz yerden işik yansima yapıyor burda sizin yazdıgınız yazıyı gosterıyor.. :eyv :eyv

güzel olmuş yakışmışta tebrikler :)

Olumlu yorumlarınız için tsk ederım arkadaslar :eyv Hakkı abim bile begendiyse demekki bu sefer basarili bir iş çikarmişiz hehe hehe hehe ( yaparken cok andık seni hakkı abim )

Bende diyorum kulağım neden çınladı bu kadar. Şimdi anladım neden olduğunuhehe

Bende diyorum kulağım neden çınladı bu kadar. Şimdi anladım neden olduğunuhehe

Dedim Abi Tugaya , Bu Sefer Hakki Abi Öldürcek Beni :) hehe hehe Ama Sende Begendim Dedin Bu Sefer , Sevindim Abim :eyv :eyv

Beyler imkanlar dahilinde aştınız he kendinizi :) çok beğendim bravo :bravo

Beyler imkanlar dahilinde aştınız he kendinizi :) çok beğendim bravo :bravo

Tskler Murat Abimm :eyv :eyv

Çok hoş bir çalışma :)

ellerine sağlık süper ötesi hemen bugün bu işe girişicemmm :))

gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik ediyorum sizi :eyv yarın ilk işim reklamcıya gidip baskı almak olacak :D

gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik ediyorum sizi :eyv yarın ilk işim reklamcıya gidip baskı almak olacak :D

kardeşim fren lambasının arka kapağını çıkarırken dikkat et plastik eskidiğinden esnekliği kalmamış direk kırılıyor tecrübeliyim bu konuda :)

Geri