Megane 2 Marş basmıyor (Çözüldü)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurucr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim Sorunu düzeltir düzeltmez burada paylaşıcam inşallah

Motora yakıt gelmiyor sanki. Arka koltuğun altında pompayı ateşleyen şamandıra soketi var orayı bir kontrol eder misin ?

Sizdede megane var galiba bi fotoğraf ile gösterebilirmisiniz dediğiniz parçayı ilginize teşekkürler

Megane için internetten fotoğraf veya video bulamadım şu anda resim çekme ihtimalim de yok ancak aynı sorun bende de vardı. Videoda bmw var aynı koltuğun altında aynı yerde yani sağ arka koltukğu (tam köşeden önden değil) kaldırıp altında bir plaka göreceksin o plakanın iki vidasını sök orada yakıt pompasının soketi var o soketi söküp temizle mümkünse kontak temizleyici sprey ile eğer yoksa da üfle diş fırçası ile fırçala geri tak. Sonra tekrar dene çalıştırmayı.

Deniycem teşekkürler

Manyetik kaptör arızası dostum aynı durum bende de vardı

Selamun aleyküm tekrardan arkadaşlar bugün problemi yaptırdım ama biraz hüsranlı oldu..

Sabah işe giderken aracımın devirdaym kayışı kesti ve araç akü lambasını filan yaktı stop yazdı sanayiye götürdüğümde ekzantirik dişlisinden dolayı çalışmıyor diye bilgi verildi ve motor çok gürültülü çalışıyordu dişli sıyırmış o yüzden doğru yeri bulana kadar marşa basıyordu ve yakalayınca çalışıyormuş dişliyi değiştirdikden sonra tek seferde çalışmaya basladı aracın motor sesi çok iyi bi şekilde düzeldi.. Herkeze ilgisine ve tavsiyelerine çok çok teşekkür ediyorum kazasız belasız yolculuklar dilerim..

Dişli değişimi kayışla beraber ayarlarıyla birlikte toplam 350 tl ye mal oldu bilginize..

ugurucr
Bilgi paylaşımı yapmanızdan ötürü tebrik ederim sizi keşke herkez sorunun çözümünü de siz gibi ögrenince paylaşsa.hayırlı günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim

Rica ederim Ben çok araştırdım uğraştım bi türlü sonuç bulamadım belki benim başıma gelen bir başkasınında başına gelir ona yardımım dokunur bi hayır duası alırız ne mutlu bize..

​Konu başlığını değiştirdim Uğur bey , geçmiş olsun.

Geri