Geçmiş olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle geçmiş olsun. c30 artık üretimi bitti megane coupe benim tercihim olurdu üretimi biten araçlar çok itici geliyor
Kardeşim olayın oluş şekliyle ilgili bir açıklama yaparmısın Kaza nasıl meydana geldi kim haklı kim haksız son durum nedir ?
Izmirli arkadaslar bilir seyrekkoy yolunda seyir halinde ilerliyorum yol tek gidis tek gelis sagdan ilerliyorum seridimde kantarin ordan yola bi kamyon cikip benim seridime giriyo arkadan carpmamak icin sola geciyorum (mecburi sola gecis ) ve yaninda gecmeyi planliyorum derken kamyon ciktigi yerin 10 metre ilerisinden tekrar giris yapmak icin direksiyonunu sola kiriyo ben henuz gecememisken kamyonun sol ön tarafindan kamyona carptim daha sonra 3 takla atmisim gorenler oyle soyluyor ben takla atip atmadigimi anlayamadim dikenli tellerin bulundugu beton direge carpip kaldi aracim sonra ben , kiz arkadasim ve diger arkadslarim ciktik aracin icinden sukur biseyimiz yok
çok geçmiÅŸ olsun kardeÅŸim çok üzüldüm sevindiÄŸimiz konu sana birÅŸey olmaması canın saÄŸolsun zamanla daha güzellerini alırsın allahın izniyle