Megane 2 'im perte ayrıldı

Geçmiş Olsun

çok geçmiş olsun.cana gelmemiş ona şükür..

Çok geçmiş olsun. Cana gelmemiş, araba yine alınır.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş olsun kardeşim...:eyv

Megane II gerçekten güvenli. Büyük geçmiş olsun.

Arabanın hakkında yorumunuz nedir ?

Yaptığım kazayı ve aracı görenlerin yorumlarını söyleyeyim nasıl sağlam çıktınız ? Şükür Allah korudu , arac konusuna gelince de hava yastıklarım acık hersey olması gerektigi gibi oldu ve dikenli teller olmasaydı bende yara almayacaktım şanssızlıgım o oldu onun dısında arac gercekten cok güvenlii

Çok geçmiş olsun kardeşim

Zamanında aracın için yay konuşmalarımız olmuştu o aklıma geldi gerçekten çook üzüldüm sana birşey olmamasıda çook sevindirici Allah uzun ömürler versin..

Teşekkürler kardeşim :) Kısmetse megane 3 coupe alacagım o konu hakkında konusuruz yakın zamanda :)

Yaptığım kazayı ve aracı görenlerin yorumlarını söyleyeyim nasıl sağlam çıktınız ? Şükür Allah korudu , arac konusuna gelince de hava yastıklarım acık hersey olması gerektigi gibi oldu ve dikenli teller olmasaydı bende yara almayacaktım şanssızlıgım o oldu onun dısında arac gercekten cok güvenlii

Aracınız orijinal olduğundan sapa sağlam . Maşallah . Güzel arabaymış .

çok şükür canınıza bir şey olmamış mal yerine gelir zorda olsa fakat can asla büyük geçmiş olsun

Aracınız orijinal olduğundan sapa sağlam . Maşallah . Güzel arabaymış .
Tesekkur ederım tekrar kısmetse yeni bir Renault'a artık :) aklımda Volvo da var ama bilemiyorum C30 düşünüyorum

öncelikle geçmiş olsun. c30 artık üretimi bitti megane coupe benim tercihim olurdu :) üretimi biten araçlar çok itici geliyor :)

Geri