Megane 2 iç kapı kolu soyulanlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yorumları okuduktan sonra bende Renault servisine gittim, orada bulunan Müşteri temsilcisi ile görüştüm, kendisine iç kapı kollarının soyulduğunu bunu maise mail atmamız durumunda değiştirildiğini vs anlattım, görevli aracımın servis kayıtlarını inceledi ve aracımın ruhsatınının fotokopisini aldı, ertesi günü beni telefonla aradı, aracımın ön iki iç kapı kollarının değiştirileceğini ve işçilik dahil ücret almayacaklarını söylediler, ellerinde parca olmadığından sipariş ettiklerini bir kaç güne kadar değiştireceklerini söylediler. (2004 Megane II 1.6 16 v)
aracın bakımları düzenli olarak serviste yapılmışsa bir sorun çıkmıyor. Teşekkürler Mais

Son düzenleme:
Bu yorumları okuduktan sonra bende Renault servisine gittim, orada bulunan Müşteri temsilcisi ile görüştüm, kendisine iç kapı kollarının soyulduğunu bunu maise mail atmamız durumunda değiştirildiğini vs anlattım, görevli aracımın servis kayıtlarını inceledi ve aracımın ruhsatınının fotokopisini aldı, ertesi günü beni telefonla aradı, aracımın ön iki iç kapı kollarının değiştirileceğini ve işçilik dahil ücret almayacaklarını söylediler, ellerinde parca olmadığından sipariş ettiklerini bir kaç güne kadar değiştireceklerini söylediler. (2004 Megane II 1.6 16 v)
aracın bakımları düzenli olarak serviste yapılmışsa bir sorun çıkmıyor. Teşekkürler Mais
Hoşgeldiniz, forumunda faydası oldu sanırım...:)

arkadaslar 2008 aracinda kapi kollarini ucretsiz degisiyormu bilginiz varmi ??

benim 2004 model megane II Servis bakımları yapılmadığından değiştirmediler,Şikayet yazdım email attım malesef olmadı.Meganların Kronik Bir Hastalığı tabi Renault'unda Çaresi yok ..

bende mail attım bakalım nasıl bir geri dünüş olacak

benim aracında kapı kolları soyuldu servisede bir kere gittim oda geçen sene ondan sonrada hiç gitmedim değiştirirlermi acaba

mail attım 3 gün içerisinde çözüldü ve sıfır kapı kolları ile değiştirildi...faturasını bile verdiler helal valla.teşekürler mais

Aracın bakımlarını yetkili servislerde yaptırmanın faydaları bu tarz işlemlerde ortaya çıkıyor...:eyv

merzifon mu abi neredesin sen ben merzifonda okuyorum :D

benim herhangi bi soyulma yok suan kapı kollarında veya diger yerlerinde ama olursa bende mail atıp ücetsiz değiştirme talebinde bulundurucagım :eyv

Geri