Megane 2 hb kapi kollari boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c3ngiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siyah ta güzel olmuş bekliyoruz en kısa zamanda kadir :)

Gerçekten siyahta, gümüş renkte cok guzel olmus. Bu calismayi bende en kisa zamanda yapicam insallah :)

Eline sağlık güzel olmuş :)

Siyahta güzel olmuş. Eskilerden bir abim megane II Rs e komple karbon uygulamıştı çok güzel olmuştu. paylaşım ve fikirler için ellerinize sağlık. En öncelikli projelerimden.

Kadir arkadaşımızın paylaştığı kapı kolları siyah olan araç benim araç galiba :D :D :D ancak boya ile yapmadım ilk önce kolları çıkartıp kredi kartı ile üstündeki kaplı soyulan kısmı iyice kazıdım zaten bi yerden kaldırttınmı gidiyor zımpara ile olmuyor zımpara dahada pütürlendiriyor kesinlikle zımpara işine bulaşmayın kredi kartı gibi birşeyle kazıttırın daha sonra kolonya ile silip güzelce temizleyin ham plastik ortaya çıkacaktır isteyen boya yapabilir ben pianoblack folyo ile kaplamıştım piknik tüpünü yaptım folyoyu ısıta ısıta güzelce yapıştırdım arkadaşımız boya ile yapmış çok güzel olmuş maaşallah ancak üstüne vernik atmadıysa ileri doğru kılcal çizikler oluşabilir biraz zahmetli ancak kalıcılık açısından folyo ile kaplamanızı öneririm canınıza sıkıldığında sökebilirsiniz veya benim gibi üzerine başka renk kaplayabilirsiniz ben şuan gri renk kapladım altta siyah üstte gri :D

Geri